DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yıldız Çağrı Atiksoy’dan Berk Oktay hakkında çarpıcı paylaşım!

Yıldız Çağrı Atiksoy’dan Berk Oktay hakkında çarpıcı paylaşım!
09.08.2020
202
A+
A-

Oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy bir süredir beraber olduğu meslektaşı Berk Oktay hakkında çok çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Atiksoy’un satırları takipçileri tarafından bir evlilik teklifinin kabulü gibi görüldü.

Bir süredir meslektaşı Berk Oktay ile birlikte olan Yıldız Çağrı Atiksoy, aşkını sosyal medya sayfasında dile getirdi. Berk Oktay ile fotoğraflarını Instagram’da paylaşan Atiksoy, altına şu notu düştü:

“Seninle tüm Dünyamı değiştirmeye hazırım’ dedi. Ben de bir ömür elini bırakmamaya… Ben aşık oldum!”

Atiksoy’un bu paylaşımı takipçileri tarafından beğeni alırken, aynı zamanda güzel oyuncunun kullandığı ifadeler onun bir evlilik teklifine yanıtı şeklinde de yorumlandı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.