DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yıldız Tilbe’nin Kızı Görenleri Şaşırttı

Yıldız Tilbe’nin Kızı Görenleri Şaşırttı
12.09.2017
798
A+
A-

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’nin kızı gören herkesi şaşırtıyor. Annesinin ikizi gibi olan Yıldız Tilbe’nin kızı Sezen Burçin’in fotoğrafları. Yıldız Tilbe’nin ilk eşinden olan kızı Sezen Burçin’in fotoğrafları gören herkesi şaşırtmayı başarıyor. İkinci evliliğini yapan ve düğün fotoğrafları ortaya çıkan Yıldız Tilbe’nin kızı Sezen Burçin’in tıpkı annesine benzemesi “annesinin ikizi” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

YILDIZ TİLBE’NİN KIZININ FOTOĞRAFLARI

Yıldız Tilbe’nin 1984 yılında evlendiği Güngör Karahan’dan olan ve çok sevdiği Sezen Aksu’nun adını verdiği kızı, annesine benzerliğiyle dikkat çekiyor. Hem şarkılarıyla hem de yaşadıklarıyla her döneme damga vuran isimlerden biri olan Yıldız Tilbe’nin 16 yaşındayken kaçarak evlendiği Güngör Karahan’dan olan kızını görenler “aynı annesi” demekten kendini alamıyor.

YILDIZ TİLBE EŞİ ASKERDEYKEN DOĞURDU

Yıldız Tilbe henüz 16 yaşındayken, 1984 yılında 15 gün önce tanıştığı ve ne iş yaptığını dahi bilmediği Güngör Karahan ile kaçarak evlendi. Eşi 1 ay sonra askere gitti. Eşi dönünceye kadar kızı Sezen Burçin dünyaya geldi.

YILDIZ TİLBE’NİN EVLİLİĞİ 6 YIL SÜRDÜ

Bu evlilik 6 yıl sürdü ve 1990 yılında eşinden boşandı. Bu evlilikten bir kız çocuğu dünyaya getiren Yıldız Tilbe, kızına elinden geldiğince kameralardan uzak bir hayat yaşatmaya özen gösterdi.

YILDIZ TİLBE’NİN KIZI DA İKİNCİ EVLİLİĞİNİ YAPTI

Geçtiğimiz yıllarda kızı Sezen Burçin’i Serdar Özden ile böyle evlendiren Yıldız Tilbe’yi mutlu gününde Demet Akalın, Alişan ve Rober Hatemo gibi isimler de yalnız bırakmamıştı. Ancak Sezen Burçin’in bu evliliği uzun sürmedi. Özden’den boşanan Sezen Burçin ikinci evliliğini yaptı. Bu evlilikten iki çocuğu bulunmakta.

İşte 51 yaşındaki Yıldız Tilbe’nin, çok sevdiği Sezen Aksu’nun adını verdiği biricik kızı Sezen Burçin;


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.