DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yılın dizisi başlamadan işlerine son verildi!

Yılın dizisi başlamadan işlerine son verildi!
23.01.2018
245
A+
A-

Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünü oynadığı “Mehmed Bir Cihan Fatihi” dizisinin ekibinde yeni bir değişiklik daha yaşandı.

O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin önceki ay yönetmeni değişmişti. Altan Dönmez’in yerine yönetmen koltuğuna Cevdet Mercan oturmuştu. Yeni yönetmen gelir gelmez de eski çekilen sahneleri izlemiş ve birinci bölümün tamamını çöpe atmak zorunda kalmıştı. Dekorları yenilenen ve daha gösterişli sahnelerin çekilmesi için sanat yönetmeni değişen dizinin son olarak yazım ekibi yenilendi.

Kanal D’nin dev bütçeli dizisini başından beri Alican Yaraş ile Özge Efendioğlu kaleme alıyordu. Ancak sil baştan çekilen dizinin yeni yazarla yoluna devam etmesine karar verildi. Daha önce fenomen “Behzat Ç.” dizi ve filmini yazan başarılı kalem Ercan Mehmet Erdem “Mehmed Bir Cihan Fatihi” dizisinin yeni yazarı oldu.

Erdem, geçen yaz, Netflix’in Çağatay Ulusoy’lu ilk yerli dizisinin senaryo ekibinde de yer almıştı. Birinci bölümünün çekimleri tamamlanmak üzere olan iddialı dizi “Mehmed Bir Cihan Fatihi”nin şubat sonu ya da mart başında seyirciyle buluşması planlanıyor. (Medyatava)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.