DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yıllar sonra konserinde eski sevgilisini gören Sandal’dan aşk itirafı

Yıllar sonra konserinde eski sevgilisini gören Sandal’dan aşk itirafı
02.08.2019
315
A+
A-

Mustafa Sandal, Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluştu. 12 yıl sonra Harbiye’de sahneye çıkmanın heyecanını yaşayan Sandal, geçmişten günümüze sevilen şarkılarını söyledi.

Mustafa Sandal, 12 yıl sonra önceki akşam Poll Production organizasyonu Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde konser verdi.

Aynı zamanda müzik hayatındaki 25’inci yılını kutlayan Sandal, “Yıllar sonra hepinizle burada, Harbiye’de tekrar bir araya gelmek çok güzel bir duygu. Bugün bizi burada buluşturan şey aşk, bu şarkılar hep aşkla yazıldı” diyerek konuklarını selamladı.

90’lardaki şarkıların yerinin bir başka olduğunu dile getiren Sandal “İnsanlar ne zaman kaliteli müzik dinlemek isteseler 90’lardaki parçalara ihtiyaç duyuyorlar. Şimdiki şarkılar şarkıcık; bir süre sonra unutuluyor” diye konuştu.

AMAN EMİNA DUYMASIN

Mustafa Sandal’ı dinleyenler arasında eski sevgilisi Tuba Ünsal da vardı. Sandal, sahneden Ünsal’a şöyle seslendi: “Giriş, gelişme ve sonuç olarak muhteşem bir ilişkimiz vardı. Hatta o dönem yazmış olduğum, ‘Tek Geçerim’ şarkısı giriş, ‘Pazara Kadar’ şarkısı gelişme ‘Kopmam Lazım’ parçası ise ikimiz için de muhteşem bir gol oldu”.

Bir seyircinin “Aman Emina hanım duymasın” sözlerine ise şarkıcı, “Arkadaşlar o iş bitti artık, yapacak bir şey yok” yanıtını verdi.

Konserin ikinci yarısında Zeynep Bastık, Sandal’ın sahnesine konuk oldu. İkili birlikte 4 şarkı söyledi.

Kaynak: Hürriyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.