DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yonca Evcimik’ten Jennifer Lopez’e direk dansı göndermesi

Yonca Evcimik’ten Jennifer Lopez’e direk dansı göndermesi
18.07.2019
239
A+
A-

Şarkıcı Yonca Evcimik sosyal medya hesabından paylaştığı video üzerinden şarkıcı Jennifer Lopez’e meydan okudu.

Sadece şarkılarıyla değil danslarıyla da 90’lı yıllara damga vuran Yonca Evcimik, eski yıllara gönderme yapılan perşembe gününü unutmadı ve 2017 yılına ait bir direk dansı performansını nakliyat şirketleri takipçileriyle paylaştı.

Evcimik, bu performansı paylaşırken aynı zamanda eylül ayında filmi vizyona girecek olan Jennifer Lopez’e meydan okumayı da ihmal etmedi. ve “TBT vakti sene 2017… Direk dansı benden sorulur Jennifer Lopez! Duydum ki Eylül ayında çıkacak olan filminde direk dansı yapıyormuşsun, hangimiz iyi tartışmaya açmıyorum bile…” notunu düştü.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.