DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

YouTuber Enes Batur, Cem Yılmaz’ın Arif v 216’sını geride bıraktı

YouTuber Enes Batur, Cem Yılmaz’ın Arif v 216’sını geride bıraktı
22.01.2018
238
A+
A-

Türkiye’nin en ünlü YouTuber unvanına sahip olan Enes Batur, sinemada önemli bir başarıya imza attı. Batur’un hayatını konu alan “Hayal mi, Gerçek mi?” adındaki filmi, 19-21 Ocak haftasında Cem Yılmaz’ın “Arif v 216″sını geride bıraktı.

5.8 milyonluk takipçisiyle Türkiye’nin en ünlü YouTuber unvanına sahip olan Enes Batur, sinemada önemli bir başarıya imza attı. Hürriyet’ten Ahmet Can’ın haberine göre Batur’un hayatının konu anıldığı “Hayal mi, Gerçek mi?” adındaki film, 19-21 Ocak haftasında Cem Yılmaz’ın son filmi Arif v 216’yı geride bıraktı.

Box Office Türkiye’nin açıkladığı rakamlara göre Enes Batur’un Hayal mi Gerçek mi? filmi 3 günde 453 bin kişi tarafından izlendi. Filmin elde ettiği hasılat ise 5.7 milyon TL olarak açıklandı. Arif v 216 filmini ise yayınlandığı üçüncü haftasonunda 432 bin kişi izledi. Bu filmin hasılatı ise 5.6 milyon TL oldu.

3 HAFTADA 3.7 MİLYON

Arif v 216’nın üç haftalık performansı ise 3.7 milyon izleyici, 48.6 milyon TL hasılat olduğu Box Office Türkiye’nin verilerinde yer alıyor.

Haberin tamamını okumak için tıklayınız…


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.