DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Zerrin Özer’in evi karıştı!

Zerrin Özer’in evi karıştı!
21.06.2019
276
A+
A-

Kısa süre önce nikah masasına oturan Zerrin Özer boşanma kararı aldı. Özer, 36 saat evli kaldığı Murat Akıncı’nın dolandırdığı iddia edilen kadınların anlattıklarının ardından hastaneye kaldırılmıştı. Ancak olaylar bununla sınırlı kalmadı.

Aynı Evdeler

Zerrin Özer’in kafasının karışık olduğu ve hâlâ eşiyle aynı evde kalıyor. Komşularının söylediğine göre de evden bağrış sesleri, korkunç küfürler hiç eksik olmuyor.

Şoförü Kovuldu

Öte yandan sanatçının şoförü Nail Bey, Zerrin Özer’i uyarıyor. Murat Akıncı ve annesi Sevilay Hanım da bunu fark edip şoförün kovulmasına sebep oluyorlar.

Böylece Zerrin Özer hem şoförünü hem de 20 yıllık dostunu kendinden uzaklaştırmış oluyor. Zaten ana oğlun istediği de tam olarak bu; sanatçının yanında kafasını karıştıracak kimsenin kalmaması.

Sevilay Hanım, Zerrin Özer’in evinden çıkarken görüntülendiğinde oğlu ve kendisi hakkındaki iddialara: “Öyle bir şey yok. Bunlar yalan haber. O kadınlar oğlumla evlenmek isteyip evlenemedikleri için böyle yapıyor.” diyerek cevap verdi.

Özer Araştırma Timi Kurdu

Diğer bir iddiaya göre Zerrin Özer, dolandırıldıklarını iddia eden kadınlara inanmadığı için kendisine bir araştırma timi kurmuş. Dört koldan araştırma yapan timin Murat Akıncı’nın çocukluk arkadaşını 13 bin dolar dolandırdığı ve senetlerde de imzasının olduğu iddiası geliyor. Bunun üzerine tim o senetleri istiyor ve senetlere ulaştıklarında da gerçekten Murat Akıncı’nın imzasının olduğunu görüyorlar. Ancak Murat Akıncı “Benim imzamı taklit etmişler” diyerek bunu da yalanlıyor.

Murat Akıncı’nın babası Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına bağlandı ve şu sözleri söyledi:

Ben 2005 yılında annesi Sevilay Hanım bana telefon açtı. “Bu çocuk evlenmek istiyor, babalık vazifesi yap evlendir” dedi. Ben de yardımcı oldum ve evlendirdim. Fakat evlendirdikten sonra da evlendiği kızın bütün altınlarını çalıp götürmüşler. Bizim aile şerefimizi iki paralık etti. Yalancılık bunda, kadınları kandırma, kendisine aşık etme bunda, zengin kadın avcılığı bunda, iş adamları dolandırmak bunda. Zaten dolandırdığı insanların paralarını da Zerrin Hanım’a yediriyor. Çıbanın başı, şeytanın kendisi de annesi Sevilay Hanım. Zaten ben onu evlatlıktan reddettim. Benim evimdeki altınlarımı aldı, çocuklarımın, benim ve eşimin telefonlarını çaldı.

Dün de annesi aradı “Bu senin oğlun, televizyona çıkma, rezil etme” dedi. Ben de dedim “Hayırdır neden çekiniyorsunuz?” cevap veremedi. Murat asker kaçağı, gitmiş benim evimi adresi olarak göstermiş. Jandarmalar geldi, hacize geldiler. Ayrıca Sevilay Hanım Marmara Üniversitesi’nde akademisyen falan değil. Bir akademisyenin sekreterliğini yapıyordu sadece.

Zerrin Hanım bu adamı çok mu aramış, koskoca İstanbul’da başka adam mı kalmamış? Seren Serengil denen hanımefendi de Murat Akıncı’yı koruyor. İnanamıyorum yani nereden alakaları var? Nesini koruyorlar? İkisi de sahtekar, profesyonel dolandırıcı.

Benim iki çocuğum daha var. Muhteşem çocuklar. Ben Murat’ın benim çocuğumun olduğuna da inanmıyorum artık. Sevilay Hanım Yeşilçam filmlerinde de oynuyordu. Ayrıldıktan sonra da çocuğu kaçırdı benden. Ama bunların genleri bozuk, içinde kötülük var.

Zaten ben Sevilay Hanımdan da düzgün ayrılmadım, beni aldattı. Neyse Murat Akıncı aranıyor askerlik için de borçları için de. Zerrin Hanım’ın menajeri de Murat’ı koruyor ben o olayı da anlamadım. Bu yakınlığın sebebi ne? Öte yandan Zerrin Hanım’ı şu anda kendi hakimiyetine alıp, istediği gibi yönetmek istiyor. Onun için uğraşıyor, milleti dolandırdığı paraları Zerrin Özer’e harcıyor. Şu anda şov yapıyor daha sonra onun paralarının üstüne çökecek. Zerrin Hanım artık toparlasın kendini biraz.”

Zerrin Özer: Kararım Kesin!

Konuşmakta zorlanan Zerrin Özer ise şunları söyledi:

“Boşanmaktan vazgeçmiştim ama babasını dinleyince artık kararım kesin…Ben hayatım boyuncu hep kendim görmeyi isterim. Rahatsızlığım dolayı söylenenlere dinleyemedim. Bu konuşmalardan sonra bitmiştir.

Ben cevabımı aldım… Büyük bir şok içerisindeyim. Üzgünüm demiyorum, çok sinirliyim. Aldatılmak korkunç bir şey…

Ben hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum.

1.5-2 sene önce tanıştım, benden bir şey istemedi… Öyle olsa birlikte olmazdık.. İyi olmak başka, aptal olmak başka.. Her kadın hata yapabilir…

Çok iyi niyetli bir insan olabilirim ama aptal değilim…

İnsanın geçmişinde kötü şeyler olabilir ama babası ne diyorsa o… Bana “babam öldü” demişti.

Bana yakışan şeyler değil….Sağlık durumum iyi değil”

(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.