DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Zuhal Olcay’dan AKM sitemi: Ahdim olsun!

Zuhal Olcay’dan AKM sitemi: Ahdim olsun!
30.10.2021
167
A+
A-

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda, Tekirdağ’da bir otelde konser veren Zuhal Olcay, 13 yıl aradan sonra açılan Atatürk Kültür Merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Olcay, “Her ne kadar davet edilmediysek de açılışa, orası zaten bizim” ifadelerini kullandı.

Tekirdağ’da bir otelde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için düzenlenen baloda konser veren Zuhal Olcay, Atatürk Kültür Merkezi’nin açılışına ilişkin konuştu.

“ORADA OYNAMADAN ÖLMEYECEĞİM”

Sanatçı Zuhal Olcay, sahnede şunları söyledi:

“Benim O’na (Atatürk) ayrıca müteşekkir olduğum bir şey var. Ben O’nun Ankara’da kurduğu Devlet Konservatuarı’nda, beş yıl parasız yatımı okuyarak mezun oldum. O’na bambaşka çok daha fazla şükranla bağlıyım.

* Ahdim olsun, bu gece açılışı yapılan ve daha önce sahnesinde defalarca oynadığım AKM’de (Atatürk Kültür Merkezi) bir oyun daha oynamadan gitmeyeceğim. Her ne kadar davet edilmemişsek de açılışa, orası zaten bizim. Orayı çok seviyorum. Orada oynamadan ölmeyeceğim.

Konserden elde edilen gelir Türkiye Yardım Sevenler Derneği Tekirdağ Şubesi, Atatürkçü Düşünce Derneği Tekirdağ Şubesi ve Muhtaç Çocukları Koruma ve Topluma Kazandırma Derneği’ne bağışlandı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.