DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

AKP’de Gökçek krizi: Hayati Yazıcı’ya sert sözler

AKP’de Gökçek krizi: Hayati Yazıcı’ya sert sözler
26.10.2018
231
A+
A-

Genel Merkez’in talimatıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini bırakan Melih Gökçek, kendisi için “İş olsun diye görevden alınmadı” diyen AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’ya yanıt verdi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, NTV canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“GÖKÇEK İŞ OLSUN DİYE GÖREVDEN ALINMADI”

Yazıcı’ya yerel seçimlerde Melih Gökçek ‘in MHP’den Ankara adayı olacağına yönelik iddialar da soruldu. Gündeminde böyle bir konu olmadığını söyleyen Yazıcı, “Bu konularda biraz mesafeliyim. Onun için görüş bildirmeyeceğim. Sözünü ettiğiniz kişi, bizim partimizde belediye başkanlığı yaptı, bir süre önce de görevini bırakması istendi. Bu iş olsun diye yapılmış bir tasarruf değildir. Bunun ötesinde bir yorum yapmayacağım” diye konuştu.

“VALLAHİ TOZUNU ATARIM”

Melih Gökçek, Yazıcı’nın açıklamalarına Twitter hesabından yanıt verdi. Gökçek, “YA SABIR CELLE CELALÜHÜ…

DAVAMA ZARAR VERMEMEK İÇİN SUSMAYA DEVAM EDİYORUM…
BENİMLE İLGİLİ KAMUOYUNUN ÖNÜNE ÇIKAMAYACAK BİR SUÇUM VARSA AÇIKLAMAZSAN NAMERTSİN…

HADİ YİĞİTSEN DEVAM ET…
SABRIMI TAŞIRMA…
VALLAHİ TOZUNU ATARIM…” yazdı.


(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.