DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Baykal’ın durumuyla ilgili yeni açıklama

Baykal’ın durumuyla ilgili yeni açıklama
19.10.2017
239
A+
A-

CHP’nin eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın sağlık durumuyla ilgili açıklamayı Rektör Prof. Dr. İbiş yaptı.

“CİDDİYETİNİ KORUYOR”

Profesör Dr. İbiş’in yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Deniz Baykal’ın durumu yine ciddiyetini koruyor. Bilinci halen kapalı. Hayati bulguları kontrol altında tutuluyor. Deniz Bey’in durumunda herhangi bir belirgin anormallik bulunmuyor. Bu durumun güzel yönü. Nörolojik olarak konuşmak gerekirse nörolojik durumu dünle aynı.  Beyin bulguları da dünle aynı. Sosyal medyada konuşulanların aksine Deniz Baykal’ın durumunda düne nazaran kötüye gidiş anlamında bir sonuç yok.”

“SOLUNUM DESTEĞİ SAĞLANIYOR”

Sosyal medya’da Deniz Baykal’ın beyin ölümü gerçekleştiğine dair çıkan haberler üzerine açıklama yapan Prof. Dr. İbiş, “ Kendisine cihazlı solunum desteği sağlanıyor. Uyutulma işlemi devam etmektedir. Sosyal medyada Deniz Bey hakkında spekülatif haberler çıkıyor. Beyin ölümüne dair kesinlikle bir şey yok.” İfadelerini kullandı.

“TÜM AÇIKLIĞIYLA BİLGİLERİ PAYLAŞIYORUZ”

Deniz Baykal’ın sağlık durumu hakkındaki bütün bilgileri paylaştıklarını açıklayan Prof. Dr. İbiş, “Biz tüm açıklığıyla sizlerle her türlü bilgiyi paylaşıyoruz. Ümidimiz elbette var.” İfadelerini kullandı ve  Deniz Baykal’a yeni bir operasyon yapılıp yapılmayacağı konusuna da son noktayı koydu. “Şu dakika itibariyle yeni bir operasyon söz konusu değil.”

“GEREKEN AÇIKLAMAYI BİZ YAPIYORUZ, BAŞKA MECRALARA İTİBAR ETMEYİN”

Sosyal medyada ve bazı basın kuruluşlarında kaynağı belli olmayan asılsız haberlerin dolaştığının hatırlatılması üzerine Prof. Dr. İbiş, “Basın mensupları arkadaşlarımdan ricam, lütfen bizim dışımızda herhangi bir yerden duyduğunuz iddialara itibar etmeyin.” şeklinde konuştu.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.