DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

En talihsiz AKP’li ‘beyin takımında’ yok

En talihsiz AKP’li ‘beyin takımında’ yok
18.08.2018
231
A+
A-

AKP’de her kabine öncesi adalet bakanlığı koytuğunu bekleyen Burhan Kuzu yine hüsran yaşadı. Partisinden 24 Haziran seçimlerinde parlamentoda milletvekili adayı gösterilmeyen, seçimlerden sonra TBMM başkanlığı bekleyen fakat Binali Yıldırım’ın aday gösterilmesinden sonra hüsrana uğrayan Burhan Kuzu’nun son şansı AKP’nin beyin takımına girebilmekti. Tayyip Erdoğan bu kez de onu seçmedi. Burhan Hoca arafta kaldı.

AKP’de siyasetin renkli isimlerinden Burhan Kuzu yine hayal kırıklığı yaşadı. Burhan Kuzu AKP Kongresi yapıldığı sıralarda coşku doluydu ve twitter hesabından şu mesajı attı;

“Şu anda kurucusu olmaktan gurur duyduğum Partimizin 6.Olağan Büyük Kongresindeyiz.Salonda çok büyük bir katılım ve inanılmaz bir coşku var.Ülkemiz için hayırlı olması dileğiyle…”

KIRMIZI PLAKA HAYAL OLDU

Sonuçta Kuzu ne bakan ne de TBMM Başkanı olabildi. Kırmızı plakaya binemeden vekilliği bitti. Şimdi de MKYK üyeliği sona erdi.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.