DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gürsel Tekin’i isyan ettiren olay!

Gürsel Tekin’i isyan ettiren olay!
06.05.2018
248
A+
A-

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, AKP’nin bugün yapılacak, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı İstanbul İl Kongresi için, İstanbul Büyükşehir Belediye otobüslerinin seferber edilmesine isyan etti.

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olarak ilan ettiği Muharrem İnce’nin Yalova’daki ilk mitinginin devlet televizyonu olan TRT tarafından canlı verilmediğini hatırlatarak,

“81 milyon yurttaşımızın vergisiyle görev yapan TRT, Muharrem İnce’nin mitingini vermiyor. Diğer tarafta, devletin tüm olanakları tek bir siyasi parti için kullanılıyor. AKP’nin bugün İstanbul il kongresi var. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin otobüsleri bu kongre için seferber edilmiş durumda. Bu durum, parti devleti haline gelmenin en büyük kanıtıdır” dedi.

Tekin Sözcü’den Zeynep Gürcanlı’ya yaptığı açıklamada, yapılanların Anayasa’ya aykırı olduğunu da vurgulayarak, Yüksek Seçim Kurulu’nu, tüm siyasi partilerin eşit imkanlardan yararlanmasını sağlaması için harekete geçmeye de çağırdı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.