DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Buket Aydın’a gülme göndermesi

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Buket Aydın’a gülme göndermesi
09.04.2021
231
A+
A-

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Haber Global’de yayınlanan Koltuk programında Buket Aydın’ın sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, programın başında 2019 yerel seçimleri sırasında “İstanbul ve Ankara’yı kazanacağız” sözlerini gülerek karşılayan Buket Aydın’a göndermede bulundu. Kılıçdaroğlu’nun “Başlamadan önce güzel bir kahkaha bekliyorum sizden. Güzel gülmeniz bize şans getiriyor” demesi gülüşmelere sahne oldu.

Sözcü’den Hakan Kaya’nın haberine göre;Haber Global’de yayınlanan Koltuk programına konuk olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Buket Aydın’ın sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, programın başında 2019 yerel seçimleri sırasında “İstanbul ve Ankara’yı kazanacağız” sözlerini gülerek karşılayan Buket Aydın’a göndermede bulundu.

Kılıçdaroğlu, “Başlamadan önce güzel bir kahkaha bekliyorum sizden” dedi. Karşılıklı gülüşmelerin yaşandığı diyalogda, Aydın, “Ben gülünce kızıyorlar ama, kızmasınlar. Gülerek başlayalım, gülerek devam edelim” yanıtını verdi.

“BURSA’YI DA ALACAĞIZ”

Kılıçdaroğlu ise şöyle devam etti:

* Güzel gülmeniz bize şans getiriyor onu da ifade edeyim. Sizinle diyalogdan sonraki sürece ilişkin Bursa dışında fire vermedik. Bursa’yı da alacağız.

* Belediye başkanlarımız tarih yazıyor. Hepsine şükran borçluyum. Pandemi şartlarında bütün engelleri aşıyorlar. İktidarın bize teşekkür borcu var.

ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Buket Aydın’ın ‘Erken seçim olur mu?’ sorusuna Kılıçdaroğlu şu cevabı verdi:

* Hükümetin bir an önce erken seçime gitmesi lazım. Neden yönetemiyor artık, dağılmış bir hükümet var. Nasıl yöneteceğini artık bilmiyor.

* Nasıl yöneteceğini bilen kişi sorunlar karşısındaki çözümü halka anlatır. Bunların hiç biri olmuyor, şu anda Erdoğan’ın sadece gündeminde ben varım. ‘Bay Kemal niye böyle yaptı, bay Kemal neden söyledi?’

* Bay Kemal halkın sorunlarını dile getiriyor. Ve bu sorunları dinlemekten rahatsız oluyor. Dolayısıyla hükümetin bunları yapma şansı yok.

* Gecikilen her gün topluma, vatandaşa ağır maliyetler getiriyor. Ben Sinop’taydım dün bir esnaf hemen dükkandan çıktı ve şunu söyledi, ‘söyleyin, seçimi gündeme alın, sandığı getirsinler biz bıktık bir an önce oy kullanıp bunları göndermek istiyoruz’ dedi.

* Bu benim talebim olmaktan çıktı, artık sokaktaki esnafın, çiftçinin  talebi haline gelmeye başladı. Çünkü biliyor ki kaldıkları sürece daha ağır fatura ödeyecekler. Ne zaman olur, iki kişi karar verecek buna. Çünkü parlamentoyu saymıyorum, parlamento Saray’ın vesayeti altında.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.