DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mansur Yavaş, Sinan Oğan’ı yalanladı

Mansur Yavaş, Sinan Oğan’ı yalanladı
26.05.2023
119
A+
A-

Erdoğan’ı destekleme kararının ardından bir zamanlar protesto ettiği TRT’nin yayınına çıkan Sinan Oğan, “Kemal Kılıçdaroğlu’ndan hiçbir talebim olmadı” dedi. Oğan’ı yalanlayan Millet İttifakı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Mansur Yavaş, çarpıcı bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanlığı seçimi birinci turunda TRT’nin kapısına dayanıp yayına çıkarılmamasına isyan eden Sinan Oğan’a, ikinci turda Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini açıkladıktan sonra TRT kapıları ardına kadar açıldı.

Dün TRT’nin canlı yayınına katılan Oğan, “Kemal Kılıçdaroğlu’ndan hiçbir talebim olmadı. Seçimi kazanacağına dair hiçbir ikna edici bir şey kullanmadı” dedi.

ŞİMDİ NASIL İKNA EDECEKSİNİZ MERAK EDİYORUM?

Sinan Oğan’a tepki gösteren Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

– Hayır Sinan Oğan Bey, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan makam talebiniz oldu. Hem de “Tabanımı ikna etmek için kamuoyuna deklare edilmesi gerekir, aksi halde ikna edemem” dediniz. Cumhur İttifakı’ndan talebiniz olduğunu duymadık. Şimdi tabanınızı nasıl ikna edeceksiniz merak ediyorum.

– Sayın Sinan Oğan Bey, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmeyi yaptığınızda TBMM’deki tablo belli olmuştu, böyle bir konuşma da gerçekleşmedi. Baştan bu kanaatte olsaydınız ve gerçekten istikrarı düşünseydiniz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile hiç görüşmemeniz gerekirdi.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.