DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Meral Akşener imza kampanyasını başlattı: Ayağınızı denk alın

Meral Akşener imza kampanyasını başlattı: Ayağınızı denk alın
04.05.2018
248
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Üsküdar Seçim Kurulu önünde vatandaşlarla buluştu. İmza kampanyasının startını veren Akşener, hükümete de “Ayağınız denk alın” diye seslendi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 100 bin imza kampanyasına Üsküdar İlçe Seçim Kurulundan start verdi.

Saat 11:00 sıralarında seçim kurulu binasına gelen Akşener burada toplanan partililere de kısa bir konuşma yaptı.

“Milletimize güvenmekte ne kadar haklı olduğumuzu görüyoruz” diyen Akşener, sözlerini şöyle sürdürdü: “100 bin imza için tek güvendiğimiz yer milletimizdi. Bugün görülüyor ki bu güvenimiz son derece doğru. Sadece milletimize güvenmemiz bize yeter. Şimdi YSK önündeyiz söyleyecek çok şey var ama burada konuşmak istiyorum. Ali kıran baş kesen devri sona erecek. Bir soru sormak istiyorum. Kıbrıs’la ilgili yanlış politikalar sonucunda Kıbrıs’ı verdin. Buna müsaade etmeyeceğiz, buna müsaade etmeyeceğiz, buna müsaade etmeyeceğiz. Ayağınızı denk alın”

Akşener daha sonra alkışlar arasında binadan ayrıldı.(Sözcü/Turgut Erat)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.