DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Alex’ten taraftarları heyecanlandıran paylaşım!

Alex’ten taraftarları heyecanlandıran paylaşım!
06.03.2020
207
A+
A-

Ersun Yanal ile ayrıldıktan sonra teknik direktör arayışlarına başlayan Fenerbahçe’de sürpriz bir isim gündeme geldi. Kulübün efsane oyuncularından Alex’in yaptığı paylaşım sarı lacivertli taraftarları heyecanlandırdı.

Şampiyonluk yarışından uzaklaşan Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından yerine gelecek isimler tartışılmaya başlandı.

Yeni hocanın kim olacağı merakla beklenirken sarı lacivertli taraftarları heyecanlandıran sürpriz bir paylaşım geldi.

Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Alex de Souza sosyal medya hesabından 2010-2011 şampiyonluk kutlamalarında kızları ile birlikte yer aldığı bir kareyi paylaştı.

Brezilyalı yıldızın bu paylaşımı sarı lacivertli taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratırken ‘Takımın başına Alex mi getiriliyor’ sorusunu akıllara getirdi.

Teknik direktör belirsizliğinin yaşandığı şu günlerde kafa karıştıran bir paylaşım da kulübün eski tercümanı Samet Güzel’den geldi. Alex’e yakınlığı ile bilinen Güzel Fenerbahçe’nin unutulmaz isimleri ile birlikte olduğu bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.

(Sözcü/Skor)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.