DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ali Koç: Böcekleri ezeceğiz!

Ali Koç: Böcekleri ezeceğiz!
28.05.2024
42
A+
A-

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulüp üyelerine seslendi. Sert ifadeler kullanan Koç, yeni sezonun transfer stratejisine dair ipuçları verdi.

Fenerbahçe Başkanı ve başkan adayı Ali Koç, genel kurul öncesi kulüp üyeleriyle bir araya gelip toplantılar düzenlemeye başladı.

Üyelere açıklamalar yapan Koç’un ifadeleri şöyle;

“SİSTEMİ YENEMEDİK”

“Şahsen çok daha hırslandım, çok daha inançlıyım. Son 2 senede prangalar atılınca ne kadar iyi kadrolar kurduğumuzu, ne kadar iyi hocalar getirdiğimizi gördünüz ama bir şekilde sistemi yenemedik.”

“İMZALARIN DEĞERİ SEMBOLİKTİ”

“Ne olacak gelecek sezon, çok şey olacak. Çok şey olmaya başladı bile. Biz 2 Nisan’da kongre çağrısı yaptıktan sonra 12 Süper Lig kulübü imza toplamaya başladı. Sonra onlarca kulüp imza topladı. İmzanın sembolik bir değeri vardı, baskı yapmak için. İmzaların hepsini de toplasan mevzuat 6 ay uzatabiliyor. Biz bunu yaptık ki adamlar kendisi seçime gitsin. O veya bu şekilde, 18’inde gidiyorlar. Bir sürü kulübe baskı geldi, imzalarını geri çekmek durumunda kaldılar. Bugünler geçmek üzere.”

“TARİHİN EN İYİ KADROSU DİYORUM”

“Niye umutluyum? Artık Fenerbahçe’nin çok iyi bir kadrosu var. Tarihin en iyi kadrosu diyorum. Fenerbahçe tarihinin en iyi sonucunu bu kadro almıştır.”

“3-4 BİLEMEDİNİZ 5 İLAVE YAPMAMIZ GEREKİYOR”

“İnşallah bu kadronun üstüne 3-4 bilemediniz 5 ilave yapmamız gerekiyor. Mesela kanatlarda sıkıntımız vardı, ilave yapmamız gerekiyor. Nisan ayından beri Mario Branco ve ekibi bunu çalışıyor. Şu anda hiç bırakmayı düşünmediğimiz oyunculara ilgi alaka var, onları da değerlendirmek zorundayız. Kadroyu korursak üstüne 3-4 futbolcuyla çok daha kuvvetli bir takımımız olacak.”

“SİYASETE KARIŞINCA FAYDA DEĞİL ZARAR VERDİĞİ…”

“Belediye seçimlerinde de gördünüz, bazı şeyler değişiyor. Futbolun siyasete karıştığı zaman fayda değil zarar verdiğini insanlar görüyor. Defalarca gündeme getirdiğimiz konular sadece Fenerbahçe’nin değil kitlesel olarak Türkiye’de kabul görmeye başladı. O misyonumuzu bitireceğiz.”

Ali Koç, “Böcekleri ezeceğiz.” sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Sozcu.com.tr


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.