DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ali Koç ve Aziz Yıldırım için bomba iddia!

Ali Koç ve Aziz Yıldırım için bomba iddia!
13.11.2017
258
A+
A-

Fenerbahçe Kongre üyesi ve Eski Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın, Fenerbahçe’deki başkanlık seçimi ile ilgili olarak flaş bir iddiada bulundu.

Futbolarena’nın haberine göre, geçtiğimiz günlerde Ali Koç, 2018 Mayıs’ta yapılacak kongrede Fenerbahçe için başkan adayı olduğunu açıklamıştı.

19 yıldır Fenerbahçe’de başkanlık görevine devam eden Aziz Yıldırım ise resmi olarak adaylığını açıklamadı.

F.Bahçe kongre üyesi ve eski Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın, başkanlık seçimi ile ilgili; “Bu İstanbul siyasetidir, böyle gider. Aziz Yıldırım ile Ali Koç, karşılıklı aday olmazlar! Bunu bir yere ufak bir not edin” açıklamasında bulundu.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.