DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Altay açıkladı: Kazımcan Karataş, Galatasaray’da

Altay açıkladı: Kazımcan Karataş, Galatasaray’da
01.07.2022
124
A+
A-

Altay, 19 yaşındaki sol bek Kazımcan Karataş için Galatasaray ile anlaşmaya vardıklarını resmi siteden açıkladı.

Spor Toto Süper Lig’e veda eden Altay, tek sezonda gösterdiği performansla Süper Lig devlerinin dikkatini çeken Kazımcan Karataş için yapılan transfer görüşmelerinin sona erdiğini açıkladı. İzmir ekibi, resmi siteden yapılan açıklamayla 19 yaşındaki Kazımcan için Galatasaray ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

Kazımcan’ın ismi Beşiktaş, Galatasaray ve son olarak Eyüpspor ile geçiyordu. TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor’un Kazımcan’ı alıp sarı-kırmızılı takıma kiralayacağı iddia edilmişti. Ancak Galatasaray, genç oyuncunun bonservisini aldı.

ALTAY’IN AÇIKLAMASI

“16 Ocak 2003’te İzmir’de dünyaya gelen evladımız Kazımcan Karataş’ın transferi konusunda Galatasaray Spor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır.

Futbola Altay’ımızda başlayan, Altay Spor Okulları’nda yetişen, ardından altyapımızda her yaş grubundaki takımlarımızda forma giyen, U17- U19 ve U21 Milli Takımı’mızın oyuncusu olan evladımız Kazımcan Karataş’a kulübümüze verdiği tüm hizmetler için çok teşekkür ederiz.

Yolun açık olsun bizim çocuk…

Camiamıza ve kamuoyuna duyurulur.”

Kaynak:Sözcü


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.