DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Antoine Griezmann, Uruguay’a attığı gole neden sevinmediğini açıkladı!

Antoine Griezmann, Uruguay’a attığı gole neden sevinmediğini açıkladı!
07.07.2018
253
A+
A-

2018 Dünya Kupası Çeyrek Final turunda Fransa, Uruguay’ı 2-0 yenerken bir gol bir asistle oynayan Antoine Griezmann, Fernando Muslera’yı mağlup ettiği golden sonra neden sevinmediğini açıkladı.

Fransa Milli Takımı’nın yıldız futbolcusu Antoine Griezmann, Dünya Kupası Çeyrek Final turunda karşılaştıkları Uruguay’a karşı attığı golden sonra neden sevinmediğini açıkladı.

Karşılaşmanın 61. dakikasında ceza sahası dışından sert bir vuruş gerçekleştiren Griezmann, topu yumruklamayı başaramayan Muslera’yı mağlup ederek skoru 2-0’a getirmeyi başardı.

Maçtan sonra açıklamada bulunan 27 yaşındaki forvet, “Golden sonra sevinmedim çünkü profesyonel futbol kariyerime başladığımda futboldaki iyi ve kötü şeyleri bana öğreten bir Uruguaylı tarafından desteklendim. Bu yüzden Uruguay halkına ve bu ülkeye çok fazla saygı duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Atletico Madrid’de beraber oynadığı Uruguaylı bazı takım arkadaşlarına karşı da saygısızlık yapmak istemediğini sözlerine ekleyen Griezmann, “Beraber oynadığım yakın arkadaşlarım var. Bu yüzden golüme sevinmem normal olmazdı” dedi.

Yıldız futbolcu maçtan önce yaptığı açıklamasında kendisini yarı Uruguaylı hissetiğini açıklamış ancak Luis Suarez buna karşılık yaptığı açıklamada “O bizim ne hissettiğimizi bilemez” diyerek rakibine sert bir yanıt vermişti.(Sözcü/Skor)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.