DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Barcelona Neymar Transferi Nedeniyle Dava Açtı

Barcelona Neymar Transferi Nedeniyle Dava Açtı
22.08.2017
261
A+
A-

İspanyol devi Barcelona Neymar’a transferi nedeniyle kontrat şartlarını ihlal ettiğini iddia ederek yaklaşık 8.5 milyon Euro tazminat davası açtı. Son yılların en çok konuşulan transferi olan Neymar PSG’ye 222 milyon Euro bedelle transfer olmuştu. Barcelona Neymar transferini engellemek için bir çok yol denese de PSG Neymar’ın serbest kalma bedelini ödediği için transfer gerçekleşmişti. Transferin tamamlanmasına rağmen Neymar’ın peşini bırakmayan Barcelona yıldız futbolcuya tazminat davası açtı.

BARCELONA NEYMAR’A TAZMİNAT DAVASI AÇIYOR

Barcelona, Neymar’ı kontrat şartlarını ihlal ettiği gerekçesiyle mahkemeye verdiğini ve 8.5 milyon Euro tazminat istediğini açıkladı. Barcelona, Brezilyalı futbolcu Neymar’ı kontrat şartlarını ihlal ettiği gerekçesiyle mahkemeye verdiğini ve 8.5 milyon euro tazminat istediğini duyurdu.

BARCELONA NEYMAR TRANSFERİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Bununla birlikte Katalan futbol kulübü, ek olarak yüzde 10’luk bir ödeme daha istediğini bildirdi. Barcelona’nın resmi internet sitesinden konuyla ilgili olarak şu ifadeler kullanıldı:

“Barcelona, bu kararını, Neymar’ın 2021’e kadar olan sözleşmesini bozduktan sonra, kendi çıkarlarını korumak için aldı.”

Paris Sent Jermain Kulubü, Neymar’ı 222 milyon euro’luk rekor bir ücretle Ağustos ayında transfer etmişti.

NEYMAR’IN PSG KARİYERİ MUHTEŞEM BAŞLADI

PSG, rekor bonservis bedeliyle transfer ettiği Brezilyalı yıldız Neymar’ın 2 gol, 2 de asistle oynadığı maçta Toulouse’u 6-2 yendi. Fransa Birinci Futbol Ligi’nin (Ligue 1) 3. haftasında Paris Saint-Germain (PSG), Brezilyalı yıldızı Neymar’ın seyircisi önünde ilk kez forma giydiği maçta Toulouse’u 6-2 yenerek yoluna kayıpsız devam etti.

PSG’nin İspanyol ekibi Barcelona’dan 222 milyon euro bonservis bedeliyle transfer rekoru kırarak kadrosuna kattığı Neymar, yeni takımıyla çıktığı ikinci maçta da gol sevinci yaşadı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.