DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Başakşehir’den Selahattin Kınalı’nın sözlerine tepki

Başakşehir’den  Selahattin Kınalı’nın sözlerine  tepki
25.07.2021
154
A+
A-

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakehir, Trabzonspor ile oynadıkları hazırlık maçının yayınlandığı kanalda Muhammet Demir hakkında yapılan yorumlara tepki gösterdi. Kınalı’nın ‘At hırsızarının olduğu bir yer var bizde. Muhammet de oralıdır” sözleri sosyal medyada da gündem oldu.

Süper Lig’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor ve Medipol Başakşehir hazırlık maçında karşı karşıya gelirken, karşılaşmanın yayınlandığı kanalda yorumculuk yapan Selahattin Kınalı’nın sözleri gündeme oturdu.

Maç sırasında İtalya Milli Takımı’nın savunmacısı Giorgio Chiellini’den bahseden maç spikeri Cüneyt Şen’e yanıt veren Selahattin Kınalı, “O da müthiş bir adam. Aslen Trabzon Guguda’lıdır. At hırsızlarının olduğu bir yer var bizde. Bizim köye de çok yakın” ifadelerini kullandı. Spiker Kınalı’nın sözlerinin yanlış anlaşılabileceği konusunda uyarıda bulunsa da, yaptığı yorumu savunan Kınalı, “Ben de oralıyım ne fark eder. İronidir, kendine güvenen insanlar esprilerden rahatsız olmaz” dedi.

“MUHAMMET DE ORALIDIR”

Ardından Başakşehir’in forvet oyuncusu Muhammet Demir hakkında konuşan Kınalı, “Az önce at hırsızlarından bahsettik ya, Muhammet de oralıdır” şeklinde konuşunda maçın spikeri Cüneyt Şen, “İsterseniz demeyelim, sosyal medyada tepki var” yanıtını verdi. Öte yandan maç içerisinde yaşanan başka bir pozisyonu yorumlayan Kınalı’nın “Futbol erkek oyunudur. Tabii sert olacak” sözleri de sosyal medyada büyük tepki çekti.

Yaşananların ardından bir açıklama yayınlayan Başakşehir Kulübü, “Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Trabzonspor ile oynadığımız hazırlık maçını A Spor kanalında yorumlayan Selahattin Kınalı’nın futbolcumuz Muhammet Demir hakkında söylediği çirkin sözleri kınıyor ve kendisine iade ediyoruz. A Spor kanalının da bu kişi hakkında gereğini yapmasını bekliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.