DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Burak Yılmaz’dan çok sert tepki

Burak Yılmaz’dan çok sert tepki
08.09.2021
159
A+
A-

A Milli Takım’ın Hollanda’da 6-1 kaybettiği maçın ardından konuşan kaptan Burak Yılmaz çok sert ifadeler kullandı. Hezimetin ardından tepki gösterenleri hedef alan Yılmaz, ”Daha top kaleye girmeden ‘Şenol Güneş istifa’ diye bağırılıyorsa bu terbiyesizcedir. Arkamızdan vururlar” dedi.

A Milli Takımımızın kaptanlarından Burak Yılmaz, Hollanda’ya 6-1 yenildiğimiz maçın sonrasında konuştu.Özür dileyen Burak, “Utanç verici bir gece. Ne diyeceğimizi bilmiyoruz. Arkadaşlarımız, teknik heyet, tüm Türkiye olarak çok üzgünüz. Herkesten özür dileriz. Arkadaşlarımız çok genç ve çok değerli. Böyle bir akşamda onları daha fazla yerin dibine vurmadan destek olmalıyız. Hollanda karşısında güçlü duramadık. Norveç maçına konsantre olmalıyız. Özür dileriz” dedi.

‘BELKİ İYİ BİR KAPTAN OLAMADIM’

Sorumluluğu üstlenmeye hazır olduğunu kaydeden tecrübeli oyuncu, “Arkadaşlarımız çok genç. Böyle bir akşamda onları dibe vurmayalım, örnek olalım ve destek verelim. Bir bedel olacaktır, ağabeyleri olarak ben üstlenirim. Belki ben de iyi bir abi, iyi bir kaptan olamadım. Tek bir kişiye hesap kesemedik. İyi günde aileysek, kötü günde de aile olmak lazım” diye konuştu.

‘ÇATIR ÇATIR ARKAMIZDAN VURURLAR’

Beklenmedik tepkiler aldıklarını söyleyen golcü oyuncu, “Önce kendi içimizdekileri temizlemeliyiz. İçimizde gibi görünüp terbiyesizce hareket yapanları temizlememiz lazım. Terbiyesizce tweet atanlara ‘Dur’ demeliyiz. Ne gerekiyorsa yaparım. Birinin adamı olarak ahkam kesmekle olmuyor. Hayatım boyunca ne Şenol’un, ne Ahmet’in, ne Mehmet’in adamı oldum. Ben bırakmam gerekiyorsa bırakırım. Daha top kaleye girmeden ‘Şenol Güneş istifa’ diye bağırılıyorsa bu terbiyesizcedir. Hele kendi içimizdeki insanlar Tweet atıyorlarsa bu daha büyük terbiyesizliktir. İş bulunca çatır çatır arkamızdan vururlar. Hiç kimse onları insan yerine koymazken biz konuşurduk” ifadelerini kullandı.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.