DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Burak Yılmaz’ın Mesut Özil cevabı sosyal medyada gündem oldu

Burak Yılmaz’ın Mesut Özil cevabı sosyal medyada gündem oldu
23.01.2021
173
A+
A-

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille forması giyen Burak Yılmaz’ın, Mesut Özil’in Fenerbahçe’ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu.

Kariyerini Fransa Ligue 1 takımlarından Lille’de sürdüren Burak Yılmaz, Fanatik gazetesiyle yaptığı Instagram canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Süper Lig’de eski takımı Beşiktaş’ı zevkle takip ettiğini vurgulayan 35 yaşındaki golcü futbolcu, şampiyonluk yarışında siyah beyazlı kulübün bir adım önde olduğunu belirtti.

‘MESUT ÖZİL’E BAŞARILAR DİLERİM AMA…’

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil’in Fenerbahçe’ye transferi ile ilgili gelen soruya da gündem yaratan bir cevap veren Burak Yılmaz şu ifadeleri kullandı: “Mesut Özil’e başarılar dilerim ama benimle birlikte A Milli Takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim”

SOSYAL MEDYADA TEPKİLERE NEDEN OLDU

Yıllar önce Almanya Milli Takımı’nı seçtiği için Türkiye’den çok fazla tepki alan Mesut Özil ile ilgili Burak Yılmaz’ın verdiği bu göndermeli cevap sosyal medyada da çok konuşuldu. Fenerbahçeli taraftarlar Burak Yılmaz’a bu sözleri nedeniyle tepki gösterdi. Milli Takım tartışmaları nedeniyle uzun süre gündemde kalan Mesut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile verdiği poz sonrası yaşanan kriz nedeniyle Almanya Milli Takımı’na da veda etmişti.

(Sözcü/Skor)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.