DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cadiz Barcelona maçında korku dolu anlar!

Cadiz Barcelona maçında korku dolu anlar!
11.09.2022
300
A+
A-

La Liga’nın 5. hafta mücadelesinde oynanan Cadiz – Barcelona karşılaşmasında bir taraftarın tribünde rahatsızlanması sebebiyle maç yarıda kaldı. Karşılaşma sonunda Barcelona 4-0’lık galibiyet aldı.

İspanya Ligi’nde Barcelona’nın deplasmanda Cadiz ile karşı karşıya geldiği maçta üzücü bir olay meydana geldi. Barcelona’nın 2-0’lık üstünlüğü ile devam eden mücadelenin 82. dakikasında kale arkası tribününde bir taraftarın kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

Durumun anlaşılması üzerine sağlık ekipleri hemen taraftarın olduğu bölüme doğru yönlendirilirken hakem de mücadeleyi durdurdu. Hem Barcelona hem de Cadiz’li oyuncular taraftarın sağlık durumu için endişeli bir bekleyişe geçti.

LEDESMA’NIN ÇABASI KAMERALARA TAKILDI

Oldukça üzgün olduğu görülen bazı oyuncular fenalaşan taraftardan gelecek iyi haber için dua etmeye başladı. Maçın durmasına sebebiyet veren olayda hem tribündeki diğer seyirciler hem de futbolcular adeta seferber oldu.

Kalp krizi geçiren taraftara müdahale yapılması için Cádiz kalecisi Jeremias Ledesma’ın, sağlık ekibini koşarak defibrilatör (şok cihazı) götürdüğü anlar kameralara yansıdı.

Tüm stat sessizlik içinde iyi haber için bekleyişe geçerken rahatsızlanan taraftarın olduüu kale arkası tribününe bir sedye gönderildi. Yeni bir haber gelene kadar oyuncuların soyunma odalarına gitmeleri istendi.

İspanyol basını, ambulansla hastaneye götürülen taraftarın sağlık durumunun iyiye gittiğini duyurdu.Yaklaşık 30 dakika duran oyun futbolcuların sahaya dönmesiyle yeniden başlayarak son 10 dakikası oynandı.

Maçın 86. dakikasında Ansu Fati ve uzatmalarda Ousmane Dembele’nin (Dk. 92) golleriyle sahadan 4-0 galip ayrılan Barcelona puanını 13’e çıkartarak, maç fazlasıyla Real Madrid’in (12) önünde liderliğe yükseldi.

Henüz ligde puanı bulunmayan Cadiz ise son sırada kaldı.

SOZCU.COM.TR


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.