DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Caner Erkin’den büyük tepki!

Caner Erkin’den büyük tepki!
22.02.2021
211
A+
A-

Fenerbahçe’nin Göztepe’ye 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada Caner Erkin’in bir pozisyon sonrasında hakeme olan tepkisi kameralara yansıdı.

Süper Lig’in 26. haftasında Göztepe’ye sahasında 1-0 mağlup olan Fenerbahçe, lider Galatasaray’ın 3 puan gerisine düştü. Haftayı BAY geçen Beşiktaş ile de aynı puanda kaldı.

Sarı-lacivertli takımda maça ilk 11’de başlayıp 88. dakikada oyundan alınan Caner, ikinci yarıda yaşanan bir pozisyonda hakemlere tepki gösterdi. 9. dakikada Halil’in attığı golle geriye düşüp beraberlik golünü bulamayan Fenerbahçeli futbolcular gergin ve aceleci göründü.

Caner Erkin de Göztepeli Alpaslan Öztürk’ün sakatlanıp yerde kalmasının ardından hakem Hüseyin Göçek oyunu durdurdu. Oyun durmadan önce top ayağında Caner Erkin de hakemin oyunu yeniden başlatıp Göztepe’ye vermesinin ardından “Kur’an çarpsın, bunlar kafayı yemiş” dediği görüldü.

OYUNDAN ÇIKARKEN DE TEPKİ GÖSTERDİ

Erol Bulut’un tercihleri de futbol kamuoyunda tartışmalara sebep oldu. Genç teknik adamın, Thiam’ı oyundan alması eleştirilirken, Caner Erkin de kenara gelmesine tepki gösterdi. 88 dakikada 47 pas yapan ve bunlarda da yüzde 75’lik bir isabet oranı tutturabilen Caner, 3 ikili mücadele kazanırken, 2’sini kaybetti.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.