DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cenk Tosun’u çıldırtan olay…

Cenk Tosun’u çıldırtan olay…
02.06.2018
235
A+
A-

Türkiye ile Tunus arasında oynanan özel karşılaşmada Cenk Tosun, bir anda tribünler ile tartışmaya girdi. Sinirlerine hakim olamayan Cenk Tosun, hakemden kırmızı kart gördü.

Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası’na hazırlanan Tunus, Türkiye A Milli Futbol Takımı ile İsviçre’de özel maçta karşı karşıya geldi. Cenevre Stadı’nda oynanan karşılaşmada Cenk Tosun , kendisine yapılan penaltıdan attığı golle Türkiye’yi 1-0 öne geçirdi. Tunus iki dakika sonra eşitliği sağlarken, 60. dakikada hiç beklenmedik bir olay yaşandı. Cenk Tosun , karşılaşma oynanırken bir anda tribünlere giderek sert bir şekilde konuşmaya başladı.

Taraftarlara dönerek sözlü kavga eden Cenk Tosun , Türkiye’yi destekleyen seyircilerin de bulunduğu tribünleri göstererek bir grubu işaret etti. Sinirlerine bir türlü hakim olamayan Cenk Tosun , tribünlere iyice yaklaşarak sert tepkide bulundu. Karşılaşmanın hakemi, Cenk Tosun’un bu hareketleri sonrası golcü futbolcuya kırmızı kart gösterdi. Cenk Tosun’un maçı tribünden izleyen babasına tepki gelmesi üzerine sinirlendiği öğrenildi.

Oldukça sinirli olduğu gözlenen Cenk Tosun , oyundan çıkarken de yine tribünleri tepki gösterirken, güvelik görevlileri olaya müdahale etti.(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.