DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Dünya, balkonlar arası tenis maçını konuşuyor…

Dünya, balkonlar arası tenis maçını konuşuyor…
21.04.2020
213
A+
A-

ATP’nin Twitter hesabı yıllar içinde binlerce paylaşım yaptı. Serena Williams, Nadal, Federer, Djokovic… Bu video hepsini geride bıraktı…

İtalya’da iki genç kadının, evlerinin terasında karşılıklı olarak oynadıkları tenis maçı karantina günlerinin en unutulmaz görüntüleri arasına girmeyi başardı.

İtalya’nın kuzeyindeki Liguria bölgesinde kaydedilen video görüntülerinde tenis oynayan kızların 22 saniyelik rallisi sadece ATP’nin resmi Twitter hesabında 8,7 milyon izlenme aldı. Söz konusu tweet ATP Tour hesabının tarihinde en çok izlenme alan paylaşımlardan biri olarak tarihe geçti.

The Guardian’a göre videonun kahramanlarından biri 13 yaşındaki Vittoria, diğeri ise 11 yaşındaki Carola.

‘Top aşağı düşerse ne yaparız’ diye düşünmeden harika vuruşlara imza atan ikilinin videosunu Stefanos Tsitsipas, Piers Morgan, Rex Chapman gibi isimler de paylaştı.

İtalya corona virüsünün en sert vurduğu ülkelerin başında geliyor. 23 binden fazla insanın salgına bağlı hayatını kaybettiği İtalya’da 10 Mart’tan bu yana sıkı karantina önlemleri uygulanıyor.(Sözcü/Skor)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.