DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Dursun Özbek, Arda Turan Transferi Hakkında Konuştu

Dursun Özbek, Arda Turan Transferi Hakkında Konuştu
15.08.2017
290
A+
A-

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Arda Turan transferi ile ilgili açıklama yaparak; “Arda Turan transfer için Türkiye’yi düşünürse geleceği adres Galatasaray’dır” dedi.

Galatasaray’ın yeni transferlerini tanıttığı imza töreninde açıklama yapan Başkan Dursun Özbek, Arda Turan transferi hakkında da açıklamalar yaptı. Son günlerde Barcelona’dan ayrılıp Galatasaray’a transfer olacağı iddia edilen Arda Turan’ın menajerinin açıklamaları ve basında çıkan transfer haberleri sonrası konuşan Dursun Özbek; “Arda Turan Türkiye’ye geri dönmek isterse geleceği ilk adres Galatasaray camiası olacaktır. Her transferin bir stratejisi ve bütçesi vardır. Arda Turan transferi için de çalışmalarımız devam etmektedir. dedi.

DURSUN ÖZBEK, ARDA TURAN  TRANSFERİ HAKKINDA KONUŞTU

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yeni transferlerin imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özbek, Arda Turan transferi hakkında da konuştu. Galatasaray, yeni transferleri olan Ndiaye, Maicon, Fernando ve Feghouli’ye imza töreni düzenledi. Bu törenin sonrasında ise başkan Dursun Özbek, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Transferler hakkında konuşan Özbek, Arda Turan konusunda da açıklama yaptı.

DURSUN ÖZBEK’İN ARDA TURAN TRANSFERİ AÇIKLAMALARI

Eksiklik hissettiğimiz bölgelere transfer yaptık. Hala eksikliğini hissettiğimiz bölgeler var. Bu iş bir bütçe işidir. Halen daha takımımızdan hangi oyuncular gidebilir ve yeni oyuncular gelebilir. Arda Turan, Galatasaray‘ın yetiştirdiği, Türkiye’nin gurur duyduğu bir oyuncudur. Arda Turan, Türkiye’ye gelmek isterse yeri Galatasaraydır. Hem Galatasaray yönetimi hem camia Arda Turan’ın Galatasaray’a gelmesinden memnun olacaktır. Transfer bitmeden detay vermek doğru olmaz. Sadece çalışmaların devam ettiğini söyleyebiliriz.
İlişkili Haber

Galatasaray’dan Arda Turan bombası!

Galatasaray başkanlığı dönemimde en fazla dünkü maçta heyecanlandım. Kadroda revizyona gittik, bu zor ve riskli bir karardı. Yorulmuşluklar, doymuşluklar vardı. Bir-iki eksiğimiz var, mali yapıya zarar vermeyecek transferler yapmak istiyoruz.

“14 milyon Euro’ya takım kurduk”

Transferleri Riva’dan gelen para ile yapmadık. O para Şubat ayında geldi. Söz verdiğimiz gibi bankalara olan borcumuzu ödedik. Ya siz hesap-kitap bilmiyorsunuz ya da yaptığımız açıklamaları incelemeniz lazım. Bu sezon takımı yenilemek için 30 milyon Euro’dan biraz fazla bütçe ayırdık ve şu an 34 milyon Euro harcadık. Buna ek 20 milyon Euro satışımız var. 14 milyon Euro’ya 4-5 sene hizmet edecek takımı kurmuşuz.
İlişkili Haber

“Geldiğimizde takımda 42 futbolcu vardı”

Yeni kurduğumuz takımda da maaş hesabını yaptık. Galatasaray’ın hesapları belli UEFA’da geçemez. 60-61 milyon Euro olacak. Evet, oyuncuların maaşları yüksek ama iyi futbolcu böyle pahalı. Geldiğimizde kadroda 42 oyuncu vardı. Şimdi 28 oyuncu var. Kurtulduğumuz oyuncuların maliyetleriyle iyi oyuncular aldık. Yapılması gereken tartışma maaşlar değil. “Kardeşim sen 42 futbolcuyu ne yapacaksın?” diye sorulmalı. Bu daha mantıklı.

“Şampiyonluğun en iyi adayıyız”

Taraftarlarımız bizim her şeyimiz. Tek amacımız onları mutlu etmek. Galatasaray taraftarına daha keyifli bir takım izlettirmek istiyoruz. Çektiğimiz eziyetlerin tek amacı taraftara dahi iyi takım seyrettirmek. Biz şampiyonluğun en iyi adayıyız. Herkesin kenetlenmesini istiyorum. Ben taraftarımdan rica ediyorum. Biz bu sene şampiyonluğun en kuvvetli adayıyız. Şimdi kenetlenme zamanı. Tribünlere gelsinler.

Selçuk İnan bizim kaptanımız. Şu an hala bizim oyuncumuzdur. Tudor tespit edecektir takımdaki durumunu. Oynayacak mı, oynamayacak mı veya ne kadar oynayacak? Bu konuda benim bir tespitim olamaz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.