DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ebrar Kararkurt’un çocukluk fotoğrafları ortaya çıktı!

Ebrar Kararkurt’un çocukluk fotoğrafları ortaya çıktı!
18.01.2022
197
A+
A-

Voleybol kariyerini İtalya’da sürdüren Milli Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt’un çocukluk fotoğrafları ortaya çıktı. Sosyal medya kullanıcılarının da dikkatini çeken bu fotoğraflar herkesi şaşırttı. Kullanıcılar, ”Hiç benzetemedim” ve ”Gözler aynı” gibi farklı yorumlarda bulundu.

Mayıs ayından beri Igor Gorgonzola Novara’da forma giyen ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt’un çocukluk fotoğrafları görenleri şaşırttı.

İlkokuldayken masa tenisi oynayan Karakurt, Balıkesir’de masa tenisi birinciliğini kazandı. Taşındığı mahalledeki okulda masa tenisi olmadığı için voleybola yönelen Karakurt, bir süre Balıkesir Belediye’sinin voleybol takımında yer aldı.

Bursa’da voleybol oynadığı yıllarda Eczacıbaşı ve Vakıfbank tarafından istenen Karakurt, en sonunda Vakıfbank Spor Kulübü ile anlaştı.

Karakurt’un babası İsmail Karakurt, daha önce verdiği bir röportajda kızı Ebrar Karakurt için şu ifadeleri kullanmıştı:

Kızımla gurur duyuyorum. Ebrar 13 yaşındayken birlikte Fenerbahçe’nin seçmelerine katılmıştık. Balıkesir’e dönerken bana cep telefonunu çıkarıp bir dönem Fenerbahçe’de de oynayan Güney Koreli Yeon-Koung-Kim’in fotoğrafını gösterip, ‘Bu dünyanın en iyi kadın voleybolcusu, ben de bir gün dünyanın en iyisi olacağım’ demişti. Bence Ebrar dünyanın en iyisi olma yolunda gidiyor.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.