DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Efsaneden yıllar sonra gelen itiraf

Efsaneden yıllar sonra gelen itiraf
31.10.2018
253
A+
A-

Liverpool’un eski savunmacısı Neil Ruddock, yıllar sonra ilginç bir itirafta bulundu. 1996’da bir rezerv lig maçında Manchester United’ın golcüsü Andy Cole’a sert bir müdahalede bulunan ve yıldız golcünün iki bacağının birden kırılmasına sebep olan Ruddock, “Onun iki bacağını birden kırmak istemedim. Yalnızca birini kırmak istedim” dedi.

Liverpoool’un ve İngiliz futbolunun “jilet” lakaplı efsane futbolcularından Neil Ruddock, yıllar sonra ilginç bir itirafta bulundu. 1993-1998 yılları arasında Liverpool forması giyen ve savunmanın merkezinde görev yapan İngiliz futbolcu, Manchester United’ın unutulmaz golcüleri arasında yer alan Andy Cole’un iki bacağının birden kırılmasına sebep olan müdahalesini hatırlayarak “Onun iki bacağını birden kırmak istememiştim… Yalnızca birini kırmak istedim” dedi.

1996’da Liverpool ile Manchester United’ı bir araya getiren bir rezerv lig maçında yaşanan olayla ilgili konuşan Ruddock, sahada Andy Cole’u tekmelemekten keyif aldığını ifade ederken Cole’un Teddy Sheringham’la arasında problemler olduğunu ve Sheringham’la çok iyi arkadaş olduğu için Cole’u sevmediğini belirtti. 2010’da The Independent’a verdiği bir röportajda Cole, pozisyonla ilgili olarak Ruddock’a o zamanlarda çok kızgın olduğunu ifade ederken, Ruddock ise olayın ardından “sakatlığa Cole’un yere düşüş şeklinin sebep olduğunu” öne sürmüştü.

KAYNAK:SÖZCÜ/SKOR


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.