DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Emre Mor’un paylaştığı fotoğraf Almanya’da gündem oldu

Emre Mor’un paylaştığı fotoğraf Almanya’da gündem oldu
20.08.2018
277
A+
A-

Celta Vigo’da forma giyen Emre Mor’un sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım, Almanya’da gündem oldu. Emre Mor’un paylaştığı fotoğraf, modern futbolun absürtlüğü olarak gösterildi ve alay ile karışık eleştirildi.

İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo’da forma giyen Emre Mor, saha içindeki performansını ile olmasa da, saha dışında yaptığı hareketle konuşulmayı başardı. Emre Mor’un Instagram hesabından yaptığı bir paylaşım, Almanya’da gündem oldu. Almanya’da yayın yapan Die Welt gazetesi, Emre Mor’un özel yaptırdığı koltukla çektirdiği fotoğrafı “Modern futbolun absürtlüğünü gözler önüne serdi” başlığı ile eleştirdi.

Emre Mor’un bir dönem Avrupa futbolunda geleceğe damga vuracak isimler arasında yer aldığı hatırlatılırken, 21 yaşındaki futbolcunun bir türlü beklenen patlamayı yapamadığından bahsedildi. Kariyerinde henüz bir başarı kazanamamış, büyük umutlarla transfer edildiği Borussia Dortmund’da tutunamamış olmasına rağmen paylaştığı fotoğrafın, Emre Mor’u utandırması gerektiği savunuldu. Emre Mor’un iyi bir kariyere sahip olmadan büyük paralar kazandığı belirtilirken Almanya’da sonra Celta Vigo’da da beklentilerin altında kaldığı yazıldı.

Ancak başarısız bir kariyerin bile, Emre Mor’u bir süperstar gibi davranmaktan alıkoymadığı söylendi. Emre Mor’un bu kendini beğenmiş paylaşımının, modern futbolun ne kadar yanlış bir yöne doğru gittiğinin de kanıtı olduğu ifade edildi. Havuz başında arkasında “Emre Mor 7” yazan bir sandalyeye arkası dönük oturmuş bir şekilde oturan Emre Mor’un, hem sandalyesindeki hem de ayakkabılarındaki parıltı taşlara dikkat çekildi. Emre Mor’un, paylaştığı fotoğrafın altına gelen yorumları sildiğinin de altı çizildi.

Celta Vigo’da antrenmanlara geç kaldığı ve disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı kalan Emre Mor’un bu hareketlerinin Borussia Dortmund’da bilindiği, ancak genç futbolcunun tüm bunları bir kenara atıp böyle bir fotoğrafı takipçileri ile paylaşma cesaretini ‘Günümüz futbolunun absürtlüğü’ olarak nitelendirildi.

(Sözcü/Skor)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.