DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ersun Yanal maç sonu ateş püskürdü

Ersun Yanal maç sonu ateş püskürdü
01.12.2019
214
A+
A-

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2-2 berabere kaldıkları Göztepe karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Süper Lig’in 13. haftasında 2-2 berabere kaldıkları Göztepe maçının ardından konuştu.

Geçen hafta oynadıkları Yeni Malatya maçında kaleci Farnolle’ün kurtardığı penaltıda kalecinin ayağının çizgide olmaması nedeniyle atışın tekrar edilmediğine dikkat çeken Yanal, Göztepe maçında aynı pozisyonun kendilerine olduğunda atışın tekrarlanmasına tepki gösterdi.

Çifte standart olduğunu söyleyen Yanal şu ifadeleri kullandı:

“Bugün futbol konuşmak istemiyorum. Çünkü bugün bu maç yine tarihe geçti. Çifte standart ortada. Çünkü bugün Fenerbahçe’nin oynadığı maç tarihe geçti. VAR’dır kural hatasıdır, değildir. Hakemin verdiği kararları tartışmıyorum ama bunun bir önceki haftası da var, bugünü de var.”

“ADALET YOKSA FUTBOL DA YOK”

“Golü attıktan sonra maçın şekli değişecek, VAR devreye giriyor. Bunun içinden nasıl çıkacağız? Adalet yoksa futbol da yok. Bu adalet çifte standartla uygulanırsa nasıl olacak? Ali gider, Mehmet gider, Ersun gider problem değil. Biz kendi içimizde hesaplaşırız. Ama bunun hesabını kim verecek?”

“SADECE ADALETTEN BAHSEDECEĞİM”

“Bugün son yılda türeyen kendinden menkul bir kısım duayen, usta ve uluslararası meslektaşlarıyla aynı entellektüel yapıya sahip gazetecinin istediği gibi ne istatistik konuşacağım, ne takım hakkında konuşacağım. Hatta ne de Fenerbahçe’nin büyüklüğünden bahsetmeyeceğim. Çünkü bugün sadece adaletten bahsedeceğim.”

“ZEVKLE İZLEMİŞLERDİR UMARIM”

“Fenerbahçe’nin lehine olunca devreye girmeyen ‘VAR’ı Fenerbahçe gol attıktan sonra 3-1 olacak maçı 2-2’ye getiren zihniyeti zevkle izlemişlerdir umarım. Şimdi Emre gider, Deniz gelir, Ersun gider, Veli gelir. Ama adalet terazisi Fenerbahçe’nin haklarını tartmadığı sürece sorun olmaz.”

“ZAMAN BİZİ YİNE HAKLI KILACAK”

Bakın arkadaşlar… Biz bu oyunu en güzel, en temiz ve en doğru halini oynayacağız. Hem de herkese rağmen. Biz nasıl yeneceğimizi de, kimi yeneceğimizi de artık biliyoruz. Biraz sabır. Göreceksiniz, zaman yine bizi haklı kılacak. Bu şartlarda teknik-taktik konuşmayacağım. Çünkü kuralların olmadığı yerde oyun da yoktur. Adalet yoksa futbol da yok”

(Sözcü/Skor)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.