DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ertem Şener Beyaz TV’den kovuldu mu?

Ertem Şener Beyaz TV’den kovuldu mu?
03.10.2020
316
A+
A-

Osman Gökçek’in kanalında spor müdürlüğü yapan Ertem Şener, işe gelmeden maaş aldığı gerekçesiyle işten çıkarıldı.

Medyaradar’da yer alan habere göre;yedi yıldır Beyaz TV Spor Müdürlüğü görevinde bulunan, aynı zamanda Beyaz TV’de Beyaz Futbol ve Derin Futbol adlı programları sunan Ertem Şener ve ekibinin pandemi döneminde işe gelmedikleri halde maaş almaya devam etmelerinin çalışanlar arasında huzursuzluğa neden olduğu belirtiliyor.

Çalışanlar, “Ertem Şener koronavirüs nedeniyle işe gelmiyor ve buranın spor müdürü gözüküyor ama Youtube’da ve TV8’de çalışıyor. Üstüne ona maaş veriyorsunuz bu adaletsizlik değil mi” diyerek kanalın Genel Müdürü Osman Gökçek’e rahatsızlıklarını dile getirmişti.

Uzun süredir devam eden bu durumun ardından Ertem Şener’in ‘sözleşme şartlarına uymadığı’ gerekçesiyle çıkışı verildi.

Ertem Şener Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Gördüğüm lüzum üzerine Beyaz Tv ile bugün kendi isteğimle yollarımı ayırdım. Beyaz Futbol ve Derin Futbol’a bundan sonraki yayın hayatında başarılar dilerim. Sn. Osman Gökçek’e 9 yıldır gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkürlerimi borç bilirim” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.