DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Erzurumspor’da şoke eden olay!

Erzurumspor’da şoke eden olay!
10.02.2021
179
A+
A-

Devre arasında BB Erzurumspor’dan ayrılan takım kaptanı İbrahim Akdağ’dan sözleşme fesih bedeli olarak alınan 1 milyon TL tutarındaki senetin kulüp kasasından çalındığı iddia edildi.

Süper Lig’de kalma mücadelesi veren ve pandemi döneminde de ekonomik olarak büyük sorunlar yaşayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da şoke eden bir olay gündeme geldi…

Devre arasında takımdan ayrılan takım kaptanı İbrahim Akdağ’dan sözleşme fesih bedeli olarak alınan 1 Milyon TL tutarındaki senetin, kulüp kasasından çalındığı iddia edildi. Oltu Medya’da yer alan habere göre; seneti kulüp muhasebesindeki görevli bir personelin alıp, tahsil ettiği iddiasıyla çalışanın görevine son verildi ve hakkında da savcılığa suç duyurusunda bulundu.

ALACAKLARINI TAHSİL ETMEK AMACIYLA…

Kulüp kasasına konulan senetin çalındığının fark edilmesi üzerine yönetim harekete geçti ve yaşanan olaydan ötürü sorumlu tuttuğu bir muhasebe çalışanının görevine son verdi. Yöneticilerle görüşen çalışanın, seneti kasadan aldığını kabul ettiği ancak bunu kulüpten alacaklarını tahsil edebilmek amacıyla yaptığını söylediği öne sürüldü. Kulüpten aylık 25 bin TL’ye yakın bir maaş ve prim aldığı ifade edilen personelin, 1 Milyon TL’lik alacağının nasıl olduğu anlaşılamazken, kulüp yönetimi ilgili çalışan hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İÇERİDE YARDIM EDEN VAR MI?

Kulüp kasasının adeta patlatılıp, içerisinden 1 Milyon TL’lik senetin çalınması, akıllara çok sayıda soruyu getirdi. Senetin çalınmasında sadece görevine son verilen personelin mi ilgisi olduğu, diğer çalışanlar arasında yardımcı olan kişi veya kişilerin olup olmadığı da akıllara gelen sorulardan sadece birkaçı. Savcılığa intikal eden olayla ilgili yürütülecek soruşturma sonucunda tüm bu soruların açıklığa kavuşması beklenirken, yönetimin de bu olayın ardından kulüp çalışanlarıyla ilgili bir tasarrufta bulunacağı ifade ediliyor.(Sözcü/Skor)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.