DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Eski futbolcu tecavüzden 10 yıl hapis cezası aldı

Eski futbolcu tecavüzden 10 yıl hapis cezası aldı
17.03.2021
218
A+
A-

Eski profesyonel futbolcu Alhaji Sesay, İngiltere’deki bir barda kadına cinsel tacizde bulunması nedeniyle 10 yıl hapsi cezasına çarptırıldı.

2017 yılında ülkesi Sierra Leone’den İngiltere’nin Bristol City takımına transfer olan Alhaji Sesay, 2019 yılındaki cinsel taciz suçundan yargılanıp serbest bırakılmasının ardından 2 yıl sonra bu kez hapisten kurtulamadı!

İlk tutuklanmasında, gece erken saatlerinde öptüğü kadını aramak için kadınlar tuvaletine girdiğini belirtip kimseye saldırmadığını söyleyerek ceza almayan Sesay, 1 Temmuz 2020’de Bristol City Kulübü tarafından serbest bırakıldı.

22 yaşındaki eski futbolcu, 30 Ağustos 2020’de Kuzey Londra’daki bir barda kadınlar tuvaletinde yine cinsel saldırıda bulundu.

Kadının kendisini koruması ve yardım çığlıkları atması üzerine bardan kaçan Alhaji Sesay, arkadaşlarının bara yeniden davet etmesi üzerine polis tarafından tutuklandı. Daha önceki saldırısı nedeniyle bu kez mahkemede paçayı kurtaramayan Sesay, iki tecavüz teşebbüsü ve bir tecavüz suçundan dolayı tutuklandı.

İngiliz polisi yaptığı açıklamada, “Kötü davranışı nedeniyle hiçbir pişmanlık göstermedi. Bu karar cinsel suç işleyenleri ödeyeceği bir bedel” ifadelerine yer verdi. Bir başka polis görevlisi ise soruşturmada kendilerine destek olan kurbanları takdir ederek, korkmadıkları ve suçlunun ceza almadığını sağladıkları için teşekkür etti.(Sozcu.com.tr)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.