DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fatih Terim sürprizi

Fatih Terim sürprizi
28.03.2023
176
A+
A-

Abdullah Avcı’dan boşalan koltuk için Fatih Tekke, Montella, Sergen Yalçın ve Çağdaş Atan’ın adı geçerken Trabzonspor’da yeni yönetim, Fatih Terim’le de görüşme kararı aldı.

Yönetimini değiştiren Trabzonspor’da Abdullah Avcı’nın yerine teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı netleşmedi. Fatih Tekke, Vincenzo Montella, Sergen Yalçın ve Çağdaş Atan’dan sonra bordo-mavili camiayı heyecanlandıran bir isim ortaya atıldı: Fatih Terim.

Yeni yönetimden bazı isimlerin Galatasaray ile 1 UEFA Kupası, 8 lig şampiyonluğu, 3 Türkiye Kupası ve 4 Süper Kupa kazanan kurt hocanın ismini gündeme getirdiği öğrenildi.

TEK YÖNLÜ BİLET

Yeni başkan Ertuğrul Doğan’ın, Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra uzun süredir herhangi bir takımı çalıştırmayan Terim ile görüşme kararı aldığı öğrenildi. İkilinin bu hafta içinde İstanbul’da bir araya gelip fikir alışverişinde bulunması bekleniyor. Terim, efsanesi olduğu kulüpten ayrıldıktan sonra İngiltere’den The Athletic’e verdiği röportajda “Galatasaray tek yönlü bir bilet” demiş, TRT Spor’a da da “Dinlenmeye ihtiyacım varmış” açıklamasında bulunmuştu.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.