DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fatih Terim’den mağlubiyet sonrası olay sözler!

Fatih Terim’den mağlubiyet sonrası olay sözler!
04.03.2021
240
A+
A-

Ankaragücü’ne deplasmanda 2-1 mağlup olan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim maç sonu çok sert açıklamalarda bulundu. Maçın hakemi Halil Umut Meler ve VAR hakemi Cüneyt Çakır’ı hedef alan sözler sarf eden tecrübeli teknik adam ‘Türkiye’de hakem mi kalmadı?’ dedi.

Süper Lig’in 28’inci haftasında lider Galatasaray deplasmanda Ankaragücü’ne 2-1 mağlup oldu. Tartışmalı penaltı ve kırmızı kart kararının çıktığı mücadele sonrası sarı kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim adeta ateş püskürdü. Arda Turan ve Abdurrahim Albayrak’tan sonra kameralar karşısına çıkan Fatih Terim özellikle VAR hakemi Cüneyt Çakır için çok sert ifadeler kullandı. İşte tecrübeli teknik adamın açıklamalarından satır başları…

”KAFASIYLA DİRSEĞE GİDİYOR, YAZIK!’

“Geçen sene Beşiktaş maçında Vida’nın elinden seken topu Cüneyt Çakır öyle bir anlattı ki, az daha özür dileyecektik. Bu nereden geliyor? Kendisi de VAR’da duruyor bugün. Pandemide bir tuhaf olduk. ‘Ah’ diyene faul. İki gün önce Cüneyt Çakır VAR’daydı, apar topar buraya geldi. Anlamıyorum. Çağırma, müdahale etme yok. Mustafa Muhammed’in kırmızı kart çok yazık. Kafasıyla dirseğine gidiyor, attırmak için.”

‘ABİSİNİ ÇAĞIRAMAZ KORKUDAN’

“Tuzak için uyarıyordum, tuzağa düştük. İyi oyunumuz kimseyi ilgilendirmez, sen 57. dakikada beni 10 kişi bırakamazsın! Hangisi kırmızı? Neredesin VAR? Cüneyt Çakır, VAR’a gelmez, VAR’daki abisini çağıramaz korkudan. Cüneyt Çakır müdahale etmez. İnancımız, yüreğimiz herkese, her şeye yeter. Luyindama’nın yaptığı kırmızı karttı! Ama değilmiş, özür dileyeceğim şimdi. Beşiktaş maçında Vida’nın pozisyonu…”

‘6 DAKİKA MI? BİZE FUTBOLU ÖĞRETMEYE KALKMASINLAR’

”Galatasaray maçlarında böyle oluyor. Bizim oyunumuzu kritik edebilirler. Ankaragücü’nün mücadelesini saygıyla karşılıyorum ve tebrik ediyorum ama Allah rızası için, biz kronometre tutuyoruz. 3 dakika 1 saniye sadece Mohamed’in atılışı. 6 dakika mı?” Allah aşkına ya… Futbolu bize öğretmeye kalkmasınlar. Allah rızası için biz kronometre tutuyoruz. 3 dakika sadece Mohamed’in atılışı. Uzatma 6 dakika mı? Futbolu bize öğretmeye kalkmasınlar.”(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.