DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fatih Terim’den yönetime sitem

Fatih Terim’den yönetime sitem
20.08.2020
182
A+
A-

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, transferin bir an önce bitirilmesini istedi.

Galatasaray Teknik Direktör Fatih Terim, Galatasaray yönetiminden transferlerin hızlandırılmasını istedi. Deneyimli çalıştırıcı, Süper Lig’de yeni sezonun 11 Eylül’de başlayacağının altını çizerek, takımın hazır olması için imzaların bir an önce atılması gerektiğini vurguladı.

Geçen sezon yaşananların tekrarını istemeyen ve şampiyonluk hedefleyen Fatih Terim, son dakika transferlerinin uyum sorununa da dikkat çekti.

GÜNDEMDE BALDE VAR

Galatasaray, geçen sezon kiralık forma giyen Henry Onyekuru’nun kulübü Monaco’dan başka bir ismi gündeme aldı. Fransız ekibi, sarı-kırmızılılara Keita Balde’yi önerdi. Kanat için daha önce Cagliari’den Despodov ve Bordeaux’dan Kalu ile görüşen Galatasaray, Balde’yi de yakın takibe aldı.

Senegalli milli futbolcunun 1 yıllığına kiralanması gündemde…

(Sözcü/Skor)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.