DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fatih Terim’in transfer ısrarı! “Şart, mutlaka alın”

Fatih Terim’in transfer ısrarı! “Şart, mutlaka alın”
15.08.2018
257
A+
A-

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hücum hattında yaşanan sıkıntıların ardından Emre Akbaba transferi için yönetime rapor verdi.

Belhanda’nın performansıyla hayal kırıklığına uğrayan G.Saray’ın hocası, o bölgede Feghouli’nin de olmayacağı kanısına vardı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, orta saha ile hücum hattı arasında top taşıyacak, pozisyon hazırlayacak, üretkenliğini konuşturacak oyuncu konusunda hayli sıkıntılı.

Hoca, Belhanda’da çok umutluydu fakat bu futbolcunun etkisiz performansıyla hayal kırıklığına uğradı.

Yönetim transfer konusunda gecikince, Terim de eldeki oyuncularla denemeler yaptı ancak Feghouli’nin de “Suyu taşıyan adam” görevini üstlenemeyeceğini gördü.

Takımın dinamik isimleri Sinan Gümüş ile Onyekuru’nun ise o misyona kavuşmalarının çok zaman alacağını ve bu iki isimden kanatlarda daha çok fayda alacağını gören Fatih Terim, yönetime bu defa “Emre Akbaba şart” raporunu sundu.

Terim merkez orta sahada da Ndiaye ya da o tarz futbolcunun aslında şart olduğunu tekrar ederken, bu nokta olmasa bile Emre’nin mutlaka Galatasaray’a kazandırılmasını istedi.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.