DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe’de isyan var!

Fenerbahçe’de isyan var!
30.11.2021
189
A+
A-

Fenerbahçeli futbolcular, Göztepe maçında teknik direktör Vitor Pereira’ya karşı kazan kaldırdı!

Fenerbahçeli futbolcular, Vitor Pereira’ya tepkilerini ilk kez bu kadar sert dile getirdi. Serdar Aziz, Göztepe’nin üst üste yaptığı atakların ardından kulübeye doğru orta sahaya müdahale edilmesi yönünde uyarılarda bulundu. Sarı-lacivertlilerin en gözde futbolcusu İrfan Can Kahveci, 77. dakikada oyundan alınmasına “Ne yapıyor bu ya, ben böyle bir şey görmedim” diyerek direkt soyunma odasına gitti. Oyuna girmeyi bekleyen Pelkas da arkadaşlarına “Boşuna ısınıyoruz” diye sitem etti. Maçın etkisiz isimlerinden Mesut Özil de çıkarken kulübeye tepki gösterdi.

ZAJC VE NOVAK HAFTAYA YOK

İzmir’de 2 puan kaybeden Fenerbahçe’de iki futbolcu cezalı duruma düştü. 42. dakikada sarı kart gören Zajc ile 88’de ikinci sarıdan kırmızıyla oyundan atılan Novak, Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek.

SOZCU.COM.TR


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.