DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Futbolcuların kaldığı otele baskın…

Futbolcuların kaldığı otele baskın…
17.11.2021
199
A+
A-

Madagaskar ordusu, Tanzanya Milli Takımı’nın Dünya Kupası Elemeleri için ülkelerine gelip kaldıkları oteli bastı! Corona olduğu iddia edilen 3 futbolcunun odalarının kapısında nöbet tuttular. Fenerbahçe’nin futbolcusu olan Samatta da odada rehin kalanlar arasındaydı…

Madagaskar ile Tanzanya arasında oynanan Dünya Kupası Elemeleri maçı yeşil zemin üzerinden çok Madagaskar ordusunun, konuk takımın konakladığı otele baskın düzenlemesiyle gündem oldu! Silahlı Madagaskar ordusunun askerleri, corona virüs testlerinin pozitif çıktığı iddiasıyla Tanzanya Milli Takımı’nın oyuncularının bulunduğu otele baskın yaptı.

Virüse yakalanan oyuncuların Aishi Manula, Mbwana Samatta ve Bakari Mwamnyet olduğu iddia edildi.

MADAGASKARA GÖRE POZİTİF, TANZANYA’YA GÖRE NEGATİF

Oteldeki baskın öncesinde ise Madagaskar görevlileri, özel uçakla ülkeye gelen Tanzanya kafilesine uçakta corona testi yaptı ve bu testlerde 3 kişi corona çıktı. Ancak Tanzanya’nın ülkeye giriş öncesi yaptığı testleri yeniden tekrarlamasıyla hiç kimsede pozitif sonuca rastlamadı!

Otele giden Tanzanya kafilesinin kaldığı otele giden ordu görevlileri, iddia edilen 3 futbolcunun odalarının önünde nöbet tuttu. Tanzanya Futbol Federasyonu da silahlı askerlin nöbette olduğu görüntüleri paylaştı.

1-1 biten maçta üç futbolcu sahaya çıkamadı. Maçtan önce ordunun baskın yaptığı otelde maç sonunda kalmaya devam eden Tanzanya kafilesi, bir gün sonra ülkeden ayrıldı.

Fenerbahçe’nin sezon başında Antwerp’e kiraladığı Mbwana Samatta da Belçika’ya döndükten sonra bir test daha olarak negatif sonuç aldı. Tanzanyalı futbolcu, Instagram hesabından fotoğraflar paylaşmayı sürdürerek karantinada olmadığını duyurdu.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.