DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Futbolun efsanesi Pele hastaneye kaldırıldı!

Futbolun efsanesi Pele hastaneye kaldırıldı!
08.12.2021
135
A+
A-

Brezilya efsanesi Pele’nin, kolon tümörü tedavisi görmek üzere yeniden hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Dünya futbolunun yaşayan efsanesi Pele, kanser tedavisinin devamı için bir kez daha hastaneye kaldırıldı. Kolon kanserine yakalandığı için Eylül ayında uzun bir süre tedavi gördükten sonra taburcu olan dünya futbolunun yaşayan efsanesi Pele’den bir kez daha üzücü haber geldi.

Bir süre daha tedavi altında tutulacağı belirtilen Pele’nin hastalıkla savaşı devam ediyor.

Sao Paulo’daki Albert Einstein Hastanesi’nden yapılan açıklamada, 81 yaşındaki Pele’nin durumunun stabil olduğu, kemoterapi tedavisinin devam ettiği ve önümüzdeki birkaç gün içerisinde taburcu edilmesinin beklendiği duyuruldu.

‘BÜYÜK ZAFERLERİ SİZİNLE KUTLAMAYA ALIŞIĞIM’

Pele’nin sosyal medya hesabı üzerinden geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Sağ kolonda şüpheli bir lezyonu çıkarmak için ameliyat oldum” ifadelerini kullanarak, “Geçen hafta bahsettiğim testler sırasında tümör tespit edildi” demişti.

Pele ayrıca, “Neyse ki büyük zaferleri sizinle birlikte kutlamaya alışığım. Bu maçı yüzümde bir gülümseme, ailem ve arkadaşlarımın sevgisi, bolca iyimserlik ve neşeyle karşılayacağım” ifadelerini kullanmıştı.

31 Ağustos’ta hastaneye gitti

Pele’nin 31 Ağustos’ta Covid-19 salgını nedeniyle ertelenen rutin testler için Brezilya’nın Sao Paulo kentinde bulunan Albert Einstein Hastanesi’ne gideceği açıklamış, sağlık durumunun iyi olduğu belirtilmişti.

Pele, Brezilya Milli Takımı ile 1958, 1962 ve 1970’te Dünya Kupası’nı kazanmıştı.(SÖZCÜ)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.