DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray, Badou Ndiaye’yi KAP’a bildirdi!

Galatasaray, Badou Ndiaye’yi KAP’a bildirdi!
01.02.2018
244
A+
A-

Galatasaray, Senegalli futbolcusu Badou Ndiaye’nin 16 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İngiltere Premier Lig ekibi Stoke City’ye transfer olduğunu KAP’a bildirdi.

Galatasaray, Senegalli futbolcusu Badou Ndiaye’nin İngiliz ekibi Stoke City’ye transfer olduğunu borsaya bildirdi. Sarı-kırmızılı kulüp, bu oyuncunun transferinden Stoke City’den 16 milyon avro bonservis bedeli alacak.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ’nin Borsa İstanbul’a gönderdiği, ayrıca Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda da yer alan açıklamada, “Profesyonel futbolcularımızdan Badou Papa Alioune Ndiaye’nin transferi konusunda Stoke City Kulübü ile 16 milyon avro transfer bedeli karşılığında anlaşmaya varılmıştır. Buna ek olarak futbolcunun gelecekte başka bir kulübe transfer olması durumunda Stoke City, satış karının yüzde 15’ini şirketimize ödeyecektir.” ifadelerine yer verildi.

Galatasaray için rekor

Bu arada 16 milyon euroluk rakam, Galatasaray Kulübü için bir futbolcudan elde edilen en yüksek bonservis bedeli olarak tarihe geçti.

Stoke City de açıkladı

Öte yandan Stoke City Kulübü de Badou Ndiaye’nin 16 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray’dan transfer edildiğini resmen duyurdu.(Skorer)

Ordu masaj salonları


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.