DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray Icardi’nin tapusu için harekete geçiyor

Galatasaray Icardi’nin tapusu için harekete geçiyor
11.01.2023
164
A+
A-

Süper Lig’i sallayan Mauro Icardi’nin bonservisini PSG’den almak isteyen sarı-kırmızılılar temaslara başlayacak. Bütçeyi denkleştirmek adına Mata, Seferovic ve Van Aanholt’un sözleşmelerinden çıkılacak.

Sözcü gazetesinden Mesut Yıldırım’ın haberine göre; Galatasaray 4 puan farkla lider ancak yetmez! Sarı-kırmızılı yönetim, transfer dönemindeki hamleleriyle cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluğu kaptırmayacak bir kadroyu oluşturmanın peşinde. Düşünülen önemli isimler var ancak bir transfer takım içinden olacak. O isim Mauro Icardi… Arjantinli süper yıldızın derbilerdeki performansı ve Süper

Lig’e fazla olduğunu gösteren kalitesi yönetimi harekete geçirdi. Erden Timur ve ekibi, devre arasında Paris St.Germain ile Icardi’nin bonservisi için görüşecek.

MALİYET ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Mauro Icardi, PSG’den yıllık 6 milyon 750 bin Euro kazanıyor. Kontratı Haziran 2024’e kadar. Fransız ekibiyle bonservis pazarlığına tutuşacak Galatasaray bu oyuncuya ‘bonus’lar hariç 4.5 milyon Euro dolayında garanti ücret ödemeye hazır. Gereken bütçe için kadro boşaltılacak. 2.3 milyon Euro ödenen Seferovic ile birer yıl daha kontratı bulunan, toplam maliyetleri yaklaşık 4 milyon Euro olan Juan Mata ve Van Aanholt yolların ayrılması düşünülen isimler. Yönetim bu futbolcuların maaşını Icardi için kullanacak.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.