DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray ve Fenerbahçe’den sosyal medya atışması!

Galatasaray ve Fenerbahçe’den sosyal medya atışması!
24.12.2020
158
A+
A-

Galatasaray, Fenerbahçe’nin Başakşehir’i 4-1 mağlup ettiği maçın ardından Twitter hesabından ‘Futbolda kara gece’ şeklinde bir paylaşım yaptı. Sarı lacivertliler bu göndermeye çok sert karşılık verdi.

Süper Lig’in 14’üncü haftasında Fenerbahçe sahasında Medipol Başakşehir’i 4-1 mağlup etti. Konuk ekibin teknik direktörü Okan Buruk’la birlikte 2 oyuncusunun da kırmızı kartla oyun dışında kalması nedeniyle hakem tartışmaları alevlendi.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın da maç çıkışı sitemkar sözleri sonrası mücadelenin hakemi Bahattin Şimşek bir anda gündeme oturdu. Galatasaray Kulübü, hakem kararlarının çok tartışıldığı maç sonrasında Twitter ve Instagram hesaplarından siyah bir fon paylaşılırken, kalın harflerle “Futbolda kapkara gece!” şeklinde bir paylaşım yaptı.

Fenerbahçe Kulübü’nden, sarı kırmızılıların bu paylaşımına cevap gecikmedi. Galatasaray’ın o göndermesine çok sert karşılık veren Fenerbahçe, “O karanlık; şampiyonluk posterlerinde saklamak zorunda kaldığınız yüzlerde, yıllarca futbolu tahakküm altına aldığınız derin ilişkilerinizde gizli! Kendi ışıklarınızı yakarsanız aydınlanır!” paylaşımı yaptı.

ALİ KOÇ VE GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ’DAN AÇIKLAMA

İki takımın sosyal medya atışması gecenin en çok konuşulan olayı oldu. Kadıköy’de 4-1 biten mücadelenin ardından Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ hakem Bahattin Şimşek’e yüklenerek, “Biraz vicdanı, biraz Allah korkusu, biraz şahsiyeti varsa gece uyku uyuyamaz” ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da stat çıkışı yaptığı açıklamada, ”Hata konuşacaksak artısıyla eksisiyle bakarsak bu sezon geçen sezon kim daha çok hakem hatasından zarar görmüş, kim daha faydalanmış bu tartışmayı yapan herkese soruyorum. Fenerbahçe bugün maçı bileğinin hakkıyla aldı” sözlerini kullanmıştı.

Kaynak:Sözcü/Skor


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.