DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray’da istenmeyen adam Sacha Boey küllerinden doğdu

Galatasaray’da istenmeyen adam Sacha Boey küllerinden doğdu
06.09.2022
125
A+
A-

Galatasaray’da sezon başı kampa götürülmeyen, kadroda düşünülmeyen ve kendisine kulüp bulması söylenen Sacha Boey Gaziantep FK karşısında maçın yıldızı olup galibiyeti getirdi.

Galatasaray’da sezon başı istenmeyen adam olan 21 yaşındaki sağ bek Sacha Boey, Gaziantep FK maçında ortaya koyduğu inanılmaz performansla gecenin yıldızı oldu.

Boey, maç boyunca Galatasaray’ın en çok ikili mücadele kazanan, sahipsiz top kazanan, rakip pası kesen ismi olarak savunmadaki görevlerini eksiksiz yerine getirdi.

90+1’de gelen galibiyet golünde atağı şekillendiren isim olan Boey, maçın en çok adam eksilten ikinci oyuncusu da oldu. Boey ayrıca, Süper Lig kariyerindeki en etkili maçı da oynadı ve birçok alanda en iyi performansını sergiledi. Genç oyuncu maçın en çok ikili mücadele kazanma, en çok sahipsiz top kazanma ve en çok rakip pası kesme istatistiğinde zirvede yer aldı.

MECBUREN İLK 11’E ALINDI

Yaz döneminde kampa götürülmeyen, kadroda düşünülmeyen ve kendisine kulüp bulması istenen genç futbolcu, tek başına çalışmalarını sürdürdü. Yeni transferlerden Dubois sakatlanınca mecburen kadroya dahil edilen, üzerine Omar da sakatlandıktan sonra ilk 11’e alınan Boey, takımın en istikrarlı ismi olmayı başardı. Sarı kırmızılı takım için Boey resmen piyango oldu. Galatasaray taraftarları Gaziantep FK maçı sonunda Sacha Boey’i tribüne çağırdı ve üçlü çektirdi.

SÜPER LİG’DEKİ EN İYİ MAÇI

Gaziantep karşısında da mükemmel bir performans sergileyen, sağ kanadı tek başına domine eden Boey, takımının galibiyet golünde bir hücumcu gibi getirdiği topla skora büyük katkıda bulundu. Sacha Boey, Süper Lig kariyerinde en fazla ikili mücadele kazandığı, çalım attığı ve rakip ceza sahasında topla buluştuğu maçı Gaziantep FK karşısında oynadı.

Topla buluşma: 69

Kazandığı ikili mücadele: 13

Çalım: 7

RCS topla buluşma: 6

Pas arası: 3

Kaynak:Sözcü


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.