DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray’da kırmızı kart tepkisi

Galatasaray’da kırmızı kart tepkisi
21.02.2021
154
A+
A-

Deplasmanda Alanyaspor’a konuk olan Galatasaray’da Luyindama’nın başının yarıldığı pozisyonda kırmızı kart tepkileri yükseldi.

Süper Lig’in 26’ıncı haftasında Galatasaray’ın deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya geldiği maçta çok tartışılan bir pozisyon yaşandı.

Mücadelenin 33’üncü dakikasında Alanyasporlu Babacar, Luyindama’ya yaptığı sert müdahalenin ardından sarı kart gördü. Aldığı darbe sonrası yerde kalan Luyindama’nın kaşı açıldı.!

Ardından hakem Zorbay Küçük, pozisyonda kırmızı kart gerekip gerekmediği üzerine ‘VAR’ ile iletişime geçti ve kulaklıktan dinlediğini işaret etti. Yapılan incelemenin ardından Hakem Zorbay Küçük, ‘VAR’ tarafından çağrılmadı ve kararda bir değişiklik olmadı. Galatasaraylı oyuncular ve teknik direktör Fatih Terim olmak üzere teknik heyet yoğun itirazlarda bulundu.

GALATASARAY’DAN PAYLAŞIM

Pozisyonun ardından Galatasaray Twitter hesabından daha önce Diagne’nin gördüğü kırmızı kartı hatırlatarak, “Diagne’nin Beşiktaş karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart pozisyonuna benzer pozisyonda, Babacaar’ın oyuncumuz Luyindama’ya darbesi sonucu Babacar sarı kart görüyor. Kaşı açılan Luyindama karşılaşmaya bandajla devam ediyor” şeklinde bir paylaşım yaptı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.