DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray’da sabrın sonu felaket!

Galatasaray’da sabrın sonu felaket!
09.01.2022
123
A+
A-

Galatasaray’daki değişim süreci sıkıntılı ilerlerken eziyete dönüştü. Aslan, 10 eksikle çıktığı 2022’nin ilk maçında da Giresun’a diş geçiremedi. Konuk Karadeniz ekibi ilk atağında Suleymanov ile golü bulup işi bitirdi. Sarı-kırmızılılar, son 9 lig maçında 1 galibiyette kalıp 4. yenilgisini yaşadı.

Sözcü’den Mesut Yıldırım’ın haberine göre;Türkiye Kupası’ndan elenen, Süper Lig’in ikinci devresine de Trabzonspor’un 22 puan gerisinde başlayan Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim’in liderliğindeki değişim süreci, camia için adeta eziyete dönüştü.

Cimbom, 10 eksikle çıktığı 2022’nin ilk maçında Giresunspor’a evinde boyun eğerken  futboluyla tat vermedi, pozisyon üretmekte zorlandı. Konuk Karadeniz ekibi, 11’deki ilk atağında golü buldu. Kontratakta Sergio soldan ortaladı, Suleymanov attı: 0-1. 57’de Babel ortaladı; Cicaldau ve Halil’in vuruşlarında Okan gole izin vermedi. Sarı kırmızılıların küme düşme hattı ile arasındaki puan farkı sadece 9.

Aslan’da 10 eksik

Marcao: Cezalı

Kerem: Cezalı

Mohamed: Milli takım

Feghouli: Milli takım

Muslera: Sakat

Diagne: Sakat

Van Aanholt: Covid-19

Fatih: Covid-19

Taylan: Covid-19

Alpaslan: Covid-19

ÇILDIRTAN PROJE

Terim’in ‘proje’ olarak nitelendirdiği değişim süreci, puan cetveline tarihin en kötü  performanslarından biri olarak yansıdı. 20. hafta itibariyle Galatasaray’ın galibiyet-mağlubiyet sayısı (7) ile attığı-yediği gol sayısı (24) eşit. Gençleştirme operasyonuna sahne olan sezonda en çok forma şansı bulan 10 oyuncudan 5’i 30 yaşın üzerinde:

FATİH TERİM: “HEP İNİŞTEYİZ”

GalatasarayTeknik Direktörü Fatih Terim, kötü gidişi anlatırken “Golü yedikten sonra kırıldık,  çabuk kırıldık. Gençlerin olduğu yerde iniş-çıkış olur ama hep inişteyiz. Bunları yaşayacağımızı bilerek bu savaşa girdik. Bu projeyi savunuyorum, savunuyoruz. Yaşayacağız, göreceğiz. Sonuna kadar devam edeceğiz. Bir tüneldeyiz ve tünelin sonundaki ışığı görüyorum” ifadelerini kullandı; taraftar tepkisi için de “Kimse bunu hak etmiyor. Avrupa’da bizi en iyi temsil edecek, en yukarı çıkaracak olan onlar. Taraftar kızabilir, ama kırıcı olmamalı” yorumunda bulundu.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.