DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray’ın anlaşmaya vardığı Bafetimbi Gomis İstanbul’a geldi

Galatasaray’ın anlaşmaya vardığı Bafetimbi Gomis İstanbul’a geldi
01.02.2022
145
A+
A-

Galatasaray ile 1.5 yıllığına anlaşmaya varan Bafetimbi Gomis menajeriyle birlikte İstanbul’a geldi… Sarı kırmızılı camiada daha önce gol krallığı yaşayan Gomis 4 yıllık Al-Hilal macerasının ardından Galatasaray’a döndü.

Galatasaray’ın yeniden kadrosuna katmak için anlaşma sağladığı Fransız golcü Bafetimbi Gomis bugün İstanbul’a geldi. 36 yaşındaki golcü oyuncu, 18:00’de Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı.

“GALATASARAY BENİM AİLEM”

Uçaktan iner inmez GSTV’ye konuşan Gomis, “Galatasaray benim ailem, buraya döndüğüm için çok mutluyum. Galatasaray, Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük kulübü ve burada güzel işler yapacağız” ifadelerini kullandı.

Twitter’dan bir paylaşımda bulunan Gomis yola çıktığını duyurarak, “Benim için değerli olan insanların yanında olmak ve bir aslan olarak görevimi yapmak için İstanbul’a geliyorum.-” demişti.

Gomis 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşmeye imza atacak. Fransız golcü, Galatasaray’dan ligin kalan bölümü için 650 bin Euro garanti yıllık ücret alacak. Ayrıca ligin 2. yarısında 10 gol atarsa sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl daha uzayacak.

ŞAMPİYONLUK YAŞADI VE GOL KRALI OLDU

2017-18 sezonunda Galatasaray formasıyla Süper Lig şampiyonluğu yaşayan ve 29 golle gol krallığı yarışında zirvenin sahibi olan 36 yaşındaki Gomis, 2018’den beri Suudi Arabistan’da devam eden kariyerini Türkiye’de sürdürme kararı aldı. Galatasaray Başkanı Burak Elmas, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Gomis’in transferi konusunda görüşmeler yapıldığını duyurmuştu.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.